Craiova: Adoptă un liceu – Liceul Tehnologic Auto

Craiova: Adoptă un liceu – Liceul Tehnologic Auto

2.073
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liceul Tehnologic Auto Craiova în parteneriat cu operatori economici locali (S.C. Cummins Generator Technologies S.A., KIRCHHOFF Automotive România, S.C. POPECI Utilaj Greu S.A. și S.C. Sitco Service S.R.L.), Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Universitatea din Craiova, Camera de Comerț și Industrie Dolj, organizează JOI, 5 noiembrie 2015, între orele 10:00 – 14:00, ZIUA PROIECTULUI ADOPTĂ UN LICEU – LTA, inițiat de Asociația ROI și Școala de Valori București. Cu această ocazie, vor fi prezentate rezultatele obținute în cadrul proiectului Adoptă un liceu precum și activitățile derulate alături de parteneri.

 

La acest eveniment vor participa conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj, reprezentanți ai autorităților publice locale,  reprezentanți ai instituțiilor partenere, directori de unități școlare, cadre didactice, părinți și elevi.

 

Activitatea se dorește a fi un exemplu de bună practică în sensul colaborării instituțiilor de învățământ tehnologic cu agenții economici și, totodată, o excelentă oportunitate de dezvoltare a unor proiecte similare în direcția creșterii calității învățământului tehnologic doljean. În plus, se are în vedere corelarea ofertei școlare cu cererea de pe piața forței de muncă și promovarea calificărilor cu cea mai mare căutare în rândul agenților economici.

 

Programul activităților va cuprinde discursuri ale reprezentanților agenților economici implicați în proiect, ale reprezentanților ISJ Dolj, ale echipei de proiect, o prezentare a miniproiectelor derulate până în acest moment, vizitarea atelierelor de instruire practică unde vor avea loc activități demonstrative, probe de îndemânare conducere auto, competiții sportive. În același timp, se vor acorda premii participanților la activități și va avea loc LANSAREA ZIARULUI ȘCOLII intitulat PROSPECT – Actualitatea LTA (bilunar al elevilor din cadrul Liceului Tehnologic Auto).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.