Actualitate / Poliția de frontieră le-a salvat viața

Actualitate / Poliția de frontieră le-a salvat viața

273
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O echipă de intervenţie a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare a  intervenit pentru a salva două persoane aflate în pericol de de a-şi pierde viaţa pe comunicaţia Cujmir –Vrata. Cele două persoane plecaseră pe jos din localitatea Cujmir spre localitatea Vrata şi după aproximativ 3 km au fost surprinse de viscolul puternic, doar intervenţia poliţiştilor de frontieră făcând posibilă salvarea acestora de la îngheţ.

 

Două persoane  aflate pe comunicaţia Cujmir – Vrata, în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare  au anunţat că au fost surprise de viscol, la aproximativ2 kmde localitatea Vrata, fiind în pericol de a-şi pierde viaţa.

În ajutorul celor două persoane  aflate în dificultate au intervenit 10 poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare care s-au deplasat cu două autospeciale Iveco Massif  pe comunicaţia Vrata – Cujmir pentru salvarea celor doi. La ieşirea din  localitatea Vrata  din cauza stratului de zăpadă  de peste 100 de centimetri, a viscolului puternic şi a faptului că  nu se mai distingea comunicaţia,  poliţiştii de frontieră au luat hotărârea  de a se deplasa pe jos.

După parcurgerea a aproximativ 2 kilometri, poliţişti de frontieră au  reuşit să  ajungă la locul unde se aflau cele două persoane şi să le recupereze din viscol; una dintre ele aflându-se  în imposibilitatea de a se deplasa singură a fost transportată de către aceştia.

Poliţiştii de frontieră le-au acordat primul ajutor şi i-au transportat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare; un echipaj medical al ambulanţei acordând ajutorul medical necesar persoanei cu probleme medicale( degerături ale membrelor inferioare).

Cele două persoane în vârsta de 45 şi 55 de ani au declarat că au plecat pe jos5 kmdela Cujmirspre Vrata dar au   fost surprinse de viscolul şi vântul puternic care i-a  pus în imposibilitate  de a se deplasa  până la destinaţie; în orice moment existând pericolul de a-şi pierde viaţa fără intervenţia poliţiştilor de frontieră.

Cele două persoane le-au mulţumit poliţiştilor de frontieră mehedinţeni pentru faptul că prin modul rapid în care i-au recuperat din mijlocul viscolului le-au salvat viaţa .

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.