Primarul Craiovei participă, alături de edili din 60 de țări, la Forumul...

Primarul Craiovei participă, alături de edili din 60 de țări, la Forumul „Unity in Diversity”, Florența

936
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, se află, in aceste zile, la Florenta, unde participă la Forumul „Unity in Diversity” care reuneste 80 de primari din 60 de tari, laureati ai premiului Nobel, jurnalisti, oameni de cultura, stiinta sau din finante. Evenimentul este promovat de primarul Dario Nardella, la 60 de ani de la Conferinta din 1955 care a fost primul exemplu de forum local, in plin razboi rece.

 

olguta florenta 2Anul acesta, dezbaterile se axeaza pe teme ca educatia, cultura , dar si gestionarea unor crize precum cea a refugiatilor, migratia, extremismul religios, terorismul sau protejarea patrimoniului umanitatii din orase cucerite de Statul Islamic.

 

Se urmareste o strategie comuna de actiune in fata principalelor pericole pentru umanitate, intr-o perioada in care ne confruntam cu migratii transnationale si tensiuni puternice, iar orasele se afla in prima linie de gestionare a urgentelor derivate din conflicte. Craiova se afla pe o posibila ruta a refugiatilor musulmani in drumul lor catre tari din UE si experienta altor orase care s-au confruntat cu aceasta problema e utila. Desigur ca nu ne dorim sa fie nevoie sa gestionam o astfel de criza, dar e bine sa fim pregatiti„, a declarat Lia Olguta Vasilescu, conform unui comunicat de presă transmis de reprezentanții municipalității.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    214

    Se mai plimba putin prin strainatate pe banii orasului. Nu aude strigatele din strada

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4652

    Care strigăte? Alea cu demisia?… Aveți posibilitatea să o dați jos la alegerile locale . Demisia puțin probabil, fiindcă ființa asta.. onoare nu are.. Ea crede că a fost cel mai bun Primar al Craiovei.. în mintea ei.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.