Bulgăroaicele, la control

Bulgăroaicele, la control

1.312
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii au luat la bani mărunți șoferii cu mașini înmatriculate în alte țări.  90 de autoturisme au fost oprite în câteva ore. În urma verificărilor s-au găsit mai multe mașini înmatriculate în Bulgaria, ai căror șoferi circulau fără să aibă asigurare auto obligatorie. „În urma controlului s-au reținut două permise de conducere, s-au retras 4 certificate de înmatriculare și s-au reținut 5 seturi de plăcuțe de înmatriculare, totodadă au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8280 de lei”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

politia 1În ultimele 9 luni au fost depistați in trafic 380 de șoferi care circulau fără RCA. Aceștia s-au ales cu amenzi cuprinse între 1000 si 2000 de lei. În plus oamenii legii le-au și retras certificatele de înmatriculare. Numărul contravențiilor înregistrate în aceeași perioadă este de aproape 57.000.  “Totodată, s-au reţinut 4972 permise de conducere. De asemenea, precizăm faptul că în primele 9 luni ale anului 2015 poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi investigative complexe în vederea identificării a 36 conducători auto care, după comiterea unui accident de circulaţie, au părăsit  locul accidentului, 5  dintre aceştia fiind reţinuţi/arestaţi preventiv”, a declarat Alin Apostol.

 

De la începutul anului și până la sfârșitul lunii septembrie au decedat 47 de persoane, iar 175 aau fost grav rănite în urma accidentelor produse pe raza județului Dolj. Principalele cauze pentru tragedii au fost viteza excesivă și neacordarea de prioritate pietonilor sau autoturismelor care aveau acest drept.  Pentru a preveni astfel de situații polițiștii spun că vor efectua controale în trafic zi de zi.



3 COMENTARII

  1. #1
    Milan for Life!
    Data de inscriere
     24-11-2006
    Locatie
     B/GR/DJ
    Mesaje
    10383

    Hai Koss, unde esti?

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4674

    Aici sunt. Să scoată porcii de parlamentari și de guvernanți taxa de primă înmatriculare fiindcă este ilegală și d-aia își înmatriculează românii mașini prin Bulgaria, prin Anglia, prin Franța, prin Irlanda, prin Italia și merg cu ele cu acte nașpa gen asigurări false sau fără asigurări.

    Reminder: Să nu uitați cine a băgat taxa de înmatriculare: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU?! careva?! Alianța DA (Dreptate și Adevăr) își mai amintește careva?? Sigur că da.. PNL+PD.. adică actualul PNL și actualul ALDE al lui MACHO MEN TĂRICEANU.. Să nu îl uitați nici pe VOSGANIAN.. actual șefuț în PNL !!!! Apoi taxa din 2007 a fost continuată de BOC cu sprijinul UDMR și apoi transhumată, cosmetizată de PSD…

    Referitor la controloalele astea din trafic. Din partea mea să stea non stop la controale de genu.. oricum doar la asta sunt buni și oricum când vine vorba de treburi serioase gen găsit infractori, rezolvat plangeri și făcut anchete.. la cele enumerate anterior.. oricum sunt varză cu carne.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1864

    Ce fac militienii se numeste …”vanatoare de capete” sau…rasism auto..
    Taricene…mori!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.