Olguța Vasilescu se simte ca-n Scrisoarea a III-a: ”Asta e, ne-a căzut...

Olguța Vasilescu se simte ca-n Scrisoarea a III-a: ”Asta e, ne-a căzut Guvernul!”

2.457
44
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 3,50)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, s-a arătat îngrijorat, ieri, că, odată cu căderea guvernului, există riscul ca investițiile din oraș să fie ”stopate”. Edilul a apreciat că ”nici măcar un guvern de tehnocrați nu poate să guverneze la fel de bine cum a făcut-o Victor Ponta și guvernul lui”. În prezent, spune Vasilescu, important este ca proiectele aflate în derulare în Bănie să fie susținute în continuare de la centru. Ca o concluzie asupra actualului context politic și cum va fi afectat partidul din care face parte, Olguța Vasilescu a dat citire unui vers din ”Scrisoarea a III-a”, de Mihai Eminescu: ”Ce e scris și pentru noi, Bucuroși le-om duce toate”.

 

LOV: ”Investițiile din Craiova să nu fie stopate!”

 

Important pentru mine, la ora actuală, este ca investițiile să nu fie stopate, pentru că există și acest risc, să vină un guvern care să spună: nu mă interesează Craiova. 25 de ani nu a interesat pe nimeni Craiova și, acum, când în sfârșit avem investiții în derulare, foarte mari chiar – dacă le adunăm pe toate de pe raza municipalității ajungem la cifra de 500 de milioane de euro, adică mai mult decât s-a investit în 25 de ani la un loc – automat că te gândești că poată să vină altcineva care să iubească altă zonă, cum a iubit Boc Clujul, de exemplu. Acolo s-a făcut și stadion, și spitale, toți banii s-au dus la Cluj. Când începuseră să vină în sfârșit și la Craiova, asta e, ne-a căzut Guvernul”, a declarat, ieri, Olguța Vasilescu, până la aflarea numelui viitorului premier al României.

 

”Poate că nu e așa de grav să intrăm în opoziție”

 

Întrebată despre un eventual pronostic legat de numele care urma să fie desemnat pentru funcția de prim-ministru și componența viitorului guvern, Olguța Vasilescu a răspuns: «Nu dau niciun pronostic. Să știți că de multe ori mă gândesc că poate că nu e așa de grav să intrăm în opoziție, pentru că memoria românului este foarte scurtă și uită cât de rău le-au făcut ceilalți dinainte și poate că e cazul să-și aducă aminte. Eu sunt convinsă că nici măcar un guvern de tehnocrați nu poate să guverneze la fel de bine cum a făcut-o Victor Ponta și guvernul lui. Când ești pe primul loc în Europa la dezvoltare economică e clar că e destul de dificil să găsești pe cineva să bată această performanță. Până la urmă, știți cum e: ”Ce e scris și pentru noi, Bucuroși le-om duce toate! (n.r. vers din Scrisoarea a III-a, de Mihai Eminescu)”», a declarat Olguța Vasilescu, ieri, în fața presei.

 

Foto: arhivă



44 COMENTARII

  1. #41
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1448

    Ideea este că nu trebuie să mai acceptăm sistemul ăsta împuțit, ca să o citez pe fata din Piața Universității, indiferent, desigur, de cei care sunt la putere, de partid.
    Să terminăm odată cu nepotismul, corupția, clanurile, numirile politice, pilele, mita, firmele de partid, corupția din sănătate, învățământ etc!
    Să se depolitizeze sistemul de învățământ, sănătatea și să se termine cu toate mizeriile pe care le știm cu toții.
    Eu nu mai votez așa ceva. O să votez numai persoane și partide (fie ele și mici, ca cel al Monicăi Macovei) care vin cu proiecte de reformă din temelii, cu proiecte anticorupție, nu cu pomeni și promisiuni despre autostrăzi.
    Or apare cineva care va lua toată țara asta la puricat, toate satele și toți primarii și consilierii, toate instituțiile și face curățenie, schimbă legile, Constituția, face parlament conform referendumului șamd or nu votez.
    În momentul ăsta e cert că PSD nu e pe lista mea, pt că PSD se opune absolut oricărei încercări de reformă adevărată.
    Să nu uităm de media: Antena și RTV trebuie să dispară. Cred că România a rămas ultima țară din UE cu asemena mizerii media de intoxicare a populației deținute de mafioți. Poate nici în Bulgaria nu mai există așa ceva. România e mizeria Uniunii Europene.

  2. #42
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4715

    Sincer, nu am votat cu Monica Macovei dar din toti astia.. si din toate partidele ar cam fi nevoie de o schimbare. Discursul ei este unul axat impotriva coruptiei. Probabil o sa votez cum am votat de fiecare data pana acum.. cu raul cel mai mic posibil.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #43
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    342
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Sincer, nu am votat cu Monica Macovei dar din toti astia.. si din toate partidele ar cam fi nevoie de o schimbare. Discursul ei este unul axat impotriva coruptiei. Probabil o sa votez cum am votat de fiecare data pana acum.. cu raul cel mai mic posibil.

    Asta e trist in tara asta ca trebuie sa votam tot timpul cu raul cel mai mic, nu avem niciodata o varianta buna. Chiar nu poate sa apara nici un nume independent candidat la presedentie ? La primaria Craiova nu apare nici un candidat independent care sa nu fi avut niciodata legaturi cu partide si sa fie de buna-credinta ?
    Tara asta nu mai fabrica valori doar Salam/Guta/Leo de la Strehaia ?

  4. #44
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4735

    De Băsescu zicea Vadim ba că e pe moarte, ba ca e bolnav de cancer, ba că e pe nu știu unde prin nuș ce spital vienez.. Ba că s-a dus pe la nu știu ce vraci străin.. Bă și al dracu’ n-a mai murit. A trecut de două suspendări și i-a băgat pe mulți la pârnaie.. Probabil a băgat și mulți senzori în el.
    Probabil avea Vadim ceva dreptate că era bolnav… și cred că e bolând Băsescu.. da și așa bolând se încăpățânează să facă politică.
    E și acum inamicul principal al Antenei 3 și al RTV ) Eu cred că și după moarte îi va bântui..

    Singurul minus al lui Băsescu este că a tăiat pensiile și salariile cu 25% pe hârtie.. în practică unele cu vreo 40%.. dar măcar i-a băgat la brutărie și i-a făcut pârnăiași pe mulți.

    Oricum Băsescu a fost mai bun ca Iliescu ca președinte, în mod clar.. Klaus este momentan cam mut, parcă e genul de persoană ajunsă undeva unde nu credea că ajunge și acum nu știe ce să facă.. și cum v-am mai spus are și Klaus destule probleme, din păcate a fost votat tot ca răul cel mai mic în defavoarea domnului Victor Viorel Ponta..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.