Vinul lui Dinescu l-a băgat la închisoare pe un craiovean

Vinul lui Dinescu l-a băgat la închisoare pe un craiovean

1.319
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un tânăr din Craiova, împreună cu alți prieteni, a dat iama în pivnița lui Dinescu. N-au fost invitați, dar asta nu i-a oprit ca timp de două luni, mai exact septembrie-octombrie 2013, să se tot aprovizioneze cu 600 de sticle dintr-un imobil deținut de Mircea Dinescu la Calafat. Imediat ce au fost informați de dispariția sticlelor, polițiștii s-au pus pe treabă și au reușit să dea de urma hoților, opt la număr, care încă mai aveau 120 de sticle din pradă.

 

Cei opt au fost trimiși în judecată pentru furt calificat, șapte dintre ei au primit pedepse cu executare, iar al optulea a fost condamndat la un an de închisoare cu executare. De la primirea sentinței, bărbatul a dispărut. Azi noapte, însă, a dat nas în nas cu poliția și a ajuns la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova. “Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție l-au depistat în timp ce patrulau pe strada Doicești din Craiova. Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate de un an de zile pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind dat în urmărire națională din data de 30.10.2015”, a declarat Amelia Barbu, ofițer în cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Foto:simbol



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4362

    bietii ……..betivi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.