Zeci de firme din Piața Centrală controlate de poliție

Zeci de firme din Piața Centrală controlate de poliție

953
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliția a dat iama printre piețari sau cel puțin a încercat. Cum au aflat că agenții de la Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dolj sunt în Piața Centrală, comerciații și-au acoperit mărfurile cu pături și au dispărut. “Plecară că le e frică. Bine că îi controlează. Sigur nu sunt in regulă. Mai mereu ne înșeală la cântar”, a spus o bătrână.

 

Cei care au rămas la tarabe au fost luați la puricat de polițiști. “Verificăm actele de provenineță a măfurilor, cantitatea din acte și cea de la tarabe”, a spus unul dintre investigatori. Numai la unul dintre comercinți oamenii legii au găsit 600 de kg de cartofi fără acte de provenineță. “Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei, dispunându-se totodată confiscarea celor 600 de kilograme de cartofi”, a declarat Alin Apostol purtător de cuvânt IPJ Dolj. De frica polițieni nu numai zarzavagii au abandonat activitatea ci și comercianții de țigări. În grabă unii chiar au lăsat în mijlocul drumului mai multe pachete de țigări netimbrate. Un alt comerciant le-a avut ascunse, dar agenții de poliție le-au dat de urmă, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă de țigări.

REM_4313

 

Nu au scăpat de control nici măcelăriile. Fiecare halcă de carne a fost cântărită și comparată cu ce era trecut în acte. “În total au fost verificate 48 societăţi comerciale dar și 18 agenți economici  persoane fizice precum și 16 producători agicoli.  În urma neregulilor constatate, polițiștii doljeni au constata o faptă penală și au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de  108.000 lei.”, a precizat Alin Apostol.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4697

    Circ ieftin și vrăjală multă. Keep Goin’ Normal că aia care fură zeci de milioane de euro fură în continuare și normal că gaborii confiscă cartofi în piață.. bineînțeles cu 10 care de reporteri după ei, să dea bine în mass media și să aibă activitate.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.