Concertul lui Ștefan Bănică Jr. rămâne la Polivalentă

Concertul lui Ștefan Bănică Jr. rămâne la Polivalentă

1.618
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ştefan Bănică Jr. își va susține concertul ”Gură, taci!” la Sala Polivalentă, în data de 12.11.2015, începând cu ora 19.30, accesul fiind posibil începând cu ora 18.30, au anunțat reprezentanții RAADPFL Dolj. Inițial, municipalitatea craioveană anunțase că Sala Polivalentă nu mai poate găzdui spectacole și concerte.

Decizia a venit în urma unei şedinţe tehnice organizată ieri, 11 noiembrie 2015, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti Craiova”, la care au participat reprezentanţii ISU „Oltenia”, Poliţiei Municipiului Craiova, firmei de pază şi protecţie angajată de organizator, reprezentantul organizatorului spectacolului şi reprezentanţi ai Sălii Polivalente din Craiova.

Instituţiile abilitate au luat act de faptul că Sala Polivalentă este în plin proces de intrare în legalitate prin expertiza tehnică în baza legislaţiei nou-apărute, ceea ce conferă dreptul de a susţine şi activităţi culturale pe lângă cele sportive”, se arată într-un comunicat de presă transmis de RAADPFL Craiova.

Spectatorii sunt atenționați că locurile de parcare sunt limitate din cauza lucrărilor care au loc la noul stadion!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.