(Video) Plantăm fapte bune! Peste 6.000 de puieți vor fi sădiți la...

(Video) Plantăm fapte bune! Peste 6.000 de puieți vor fi sădiți la Rojiște și Grecești

1.318
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acțiunea națională “Plantăm fapte bune în România!” aduce laolaltă voluntari din instituții publice, organizații, firme, facultăți și școli, dornici să readucă la viață zone lipsite de copaci. 6.300 de puieți vor fi plantați, sâmbătă, 14 noiembrie, în comunele Rojiște și Grecești din Dolj.

 

Acțiunea se va petrece simultan în 15 localităţi din ţară. „Pe 14 noiembrie vom planta 1 milion de puieți pe terenurile pe care este nevoie de o pădure. Dacă rezonați cu domeniul protecției mediului, vă așteptăm alături de noi sâmbătă! Dacă nu rezonați cu acest domeniu, folosiți această zi pentru a vă implica, ajuta și solidariza cu oameni într-un alt domeniu. Acestă perioadă este potrivită pentru a schimba atitudinea și perspectiva colectivă”, spune Liana Buzea,  inițiatorul proiectului „Plantăm fapte bune în România”.

 

Acţiunea este organizată de Asociația EcoAssist din București în parteneriat cu cinci organizații non-guvernamentale de protecția mediului. Parteneri instituţionali sunt Administraţia Penitenciarelor, Jandarmeria, precum și primăriile  localităţile în care vom acţiona, sunt  ai „Plantăm fapte bune în România”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.