Xbody, antenamentul secolului 21!

Xbody, antenamentul secolului 21!

6.679
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trăim vremuri în care timpul nu ne mai ajunge, iar stiul de viață este haotic: mese neregulate, mâncat pe fugă, sedentarism, nopți pierdute. Toate duc la kilograme în plus și probleme de sănătate. Cu mișcare s-ar putea rezolva problema, însă timpul nu ne ajunge. Ei bine, dacă totuși există o soluție? Un corp bine definit, tonifiat, sănătos nu mai este un vis. Antrenamentul secolului 21, XBody este soluția. Sunt suficiente doar 20 de minute pe saptamana, asa ca nu mai avem scuză pentru lipsa timpului. Antrenamentul echivaleaza cu 5-6 ore la sala de fitness. “În cele 20 de minute de antrenament se ard 3000 de calorii, iar în următoarele doua zile se mai ard până la 2000.  Antrenamentul XBody nu impune o anumită condiție fizică, programul se face în funcție de sex, stare de sănătate, de persoana în cauză.” ne-a spus Vali Badea, promotorul XBody in Oltenia.

Cei mai mulți care optează pentru acest timp de antrenament sunt oameni ocupați, care nu au prea mult timp liber la dispoziție și nu pot merge la sala clasică. În plus nu este nevoie de echipament sportiv, astfel puteți merge de la serviciu, de la o ședință importantă sau chiar de la o întâlinre. “Nu vă trebuie echipament special pentru că studioul nostru vă pune la dispoziție tot ce este necesar: echipamentul este spălat și dezinfectat după fiecare ședință, cabine de duș pentru a vă spăla, practic puteți să vă antrenați și în pauza de masă”, a mai spus Vali Badea.

Costumul pe care îl purtați în timpul antrenamentului este conectat la un aparat care setează intensitatea curentului care permite stimularea mușchilor. Astfel în timp ce veți efectua genuflexiuni, fandări sau aplecări veti simți niște funricături în corp. Cu această tehnologie sunt lucrate simultan cele 9 mari grupe de mușchi. Astfel că, deși timpul pe care trebuie sa-l alocați unui antrenament XBody  este de doar 20 de minute rezultatele sunt spectaculoase. Printre cele mai importante beneficii de numără: reducerea celulitei, intreținerea și tonifierea tuturor mușchilor, arderea grăsimilor, reducerea țesuturilor adipoase, creșterea masei musculare, îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice.

Dacă vreți să vă convingeți puteți încerca un antrenament la Studioul XBody by Vali Badea situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 112. Tel. 0767370583

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.