Solutii simple pentru recompensarea angajatilor

Solutii simple pentru recompensarea angajatilor

2.717
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Jumatate dintre angajatorii romani aleg sa ofere tichete cadou pentru diverse evenimente precum 8 martie, Paste, Craciun etc. Produsul a castigat popularitate in randul companiilor si al beneficiarilor deoarece are nenumarate avantaje pentru ambele parti si este un sistem simplu de implementat.

Printre solutiile de recompensare a angajatilor, pe care Up Romania le pune la dispozitia clientilor sai, precum tichetele de masa, tichetele sociale, voucherele de vacanta, tichetele de cresa, se numara si tichetele cadou Cadhoc.

Acestea se pot oferi din bugetul de cheltuieli sociale, sunt deductibile fiscal si sunt scutite de contributiile patronale si salariale. Comparativ cu o prima 

in cash, o companie castiga pana la 40% din bugetul alocat pentru cadouri daca ofera prima de sarbatori in tichete cadou.

 

Un alt avantaj apreciat de companii este simplificarea logistica pe care tichetul Cadhoc o ofera. Astfel, comandand tichete cadou, nu mai sunt necesare 

TC 2016_50 le_fara mesaj

alocarea de timp si resurse umane pentru selectia de cadouri, depozitare, impachetare sau distributie. In plus, ele pot veni personalizate cu un mesaj de sarbatori ales de angajator, precum si cu sigla acestuia.


Un angajator care ofera tichete Cadhoc poate fi sigur ca a ales cel mai potrivit cadou pentru fiecare. Tichetele se pot folosi in domenii diverse, iar reteaua de peste 55.000 de parteneri este distribuita la nivel national. Astfel, beneficiarul isi poate achizitiona
bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier si decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism etc.

 

TC 50lei, Craciun fericit!In acest mod, companiile pot fi mai aproape de angajatii sai, oferind recompense moderne, utile si usor de utilizat, transmise prin aceste tichete cadou Cadhoc, marca Up Romania.

Up Romania recompenseaza companiile care isi arata atentia fata de salariati. Astfel, toate societatile care vor incheia un contract, vor transmite si achita o comanda de tichete cadou pana pe 18.12.2015 vor intra automat in “Tombola dorintelor implinite“ Premiul concursului consta intr-un sejur de 5 nopti / 6 zile la un hotel de 4 stele din statiunile Predeal sau Poiana Brasov pentru 2 persoane, cazare in camera dubla si mic dejun inclus, in valoare de 2.250 lei.

 

Despre Up Romania 

Up Romania  isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala. Misiunea noastra este sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri.Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile.In servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru ca ea este sinonima cu… insasi actiunea de a presta servicii. Responsabilitatea inseamna o asumare curajoasa a unor sarcini suplimentare, pentru a face viata mai simpla celorlalti. A intelege ce-si doresc clientii este premiza pentru solutii care sa conteze si sa faca diferenta pentru ei.

Intra pe www.upromania.ro si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4377

    sunt bune si ele decat nimic

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.