“La Cabană” şi “Aldur Bar”, cârciumi de cartier cu pagină pe internet

“La Cabană” şi “Aldur Bar”, cârciumi de cartier cu pagină pe internet

1.230
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Cine spune că oltenii nu sunt inventivi, se înşeală amarnic. Două cârciumi de cartier, una aflată în Craioviţa Nouă, iar cealaltă în 1 Mai, au pretenţii de localuri de lux, dat fiind faptul că au şi pagină pe internet. Proprietarii spun că au apelat la strategia respectivă pentru că “aşa este acum la modă”.

Pe www.baietiidelacabana.piczo.computeţi afla cele mai proaspete ştiri de la cârciuma intitulată generic “La cabană”, acolo unde, atunci când nu au ce face, ”băieţii fac grătar”. Pe site sunt pozaţi   clienţii casei, titulari ai pagini de internet, dar şi Getuţa, maidanezul care îşi face veacul prin preajma barului. Despre aceasta din urmă aflăm că, recent, a dat naştere la 10 pui, unul dintre ei fiind călcat cu “vaporul” de un client fidel. De asemenea, ca ştire de ultimă oră, chiar dacă  nu ştii cine este, afli că “Sorin şi-a făcut, în sfârşit, prietenă”. Pe site este postată şi o avertizare împotriva celor care ar putea folosi injurii sau cuvinte obsecene.” FARA OBSCENITATI PE ACEST SITE.DACĂ VEŢI ÎNJURA VEŢI FI PEDEPSIT CU AMENDĂ DE LA 3 LA 10 STICLE DE 2L DE BUCEGI.”

Un alt local prezent şi în spaţiul virtual este barul Aldur, din cartierul 1 mai. Dacă localul are vechime şi clienţi fideli, intrarea în lumea virtuală s-a făcut pentru că “aşa află mai multă lume de tine”. Cornel, proprietarul, spune că pagina a făcut-o băiatul său.

“Promovăm localul pentru închirieri la diferite ocazii. Băiatul meu s-a ocupat de acest lucru, cam de o jumătate de an avem şi pagina de internet. Cred că ne-a adus câţiva clienţi în plus”, ne declară patronul.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.