Hoți de meserie, prinși de polițiști

Hoți de meserie, prinși de polițiști

1.012
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

P1400978Nouă percheziții domiciliare au fost efectuate poliștii de la Bechet, Sadova și Ostroveni, ca să dea de urma unor camarazi de furt. Biță Almăjanu, de 36 de ani, din Bechet, și Viorel Bîlea, de 30 de ani, din Ostroveni, hoți cu ștate vechi, au luat la rând gospodăriile din Ostroveni. Cei doi operau cel mai mult noaptea, când oamenii dormeau, dădeau iama în hambare și magazii și furau tot ce le pica în mână, de la hamuri pentru cai până la hidrofoare, bormașini sau ciocane. Bineînțeles, nu ratau ocazia dacă aflau că proprietarii sunt plecați de acasă – nu se sfiau să intre ziua în amiaza mare și să-i lase fără televizoare sau alte electrocasnice.

Trei dintre păgubiti au depus plângere la poliție, iar în urma perchezițiilor, polițiștii au recuperat 80% din prejudiciul de 5.500 de lei. “Faptele au fost comise în perioada octombrie – noiembrie 2015. În baza probatoriului administrat, cei doi suspecți au fost reținuți pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. Astăzi, cei doi urmează să fie prezentați Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cum la locuințele celor doi polițiștii au descoperit mult mai multe bunuri pentru care nu au putut să justifice proveniența, anchetatorii bănuiesc că este vorba și de alte furturi. Cercetările vor continua pentru documentarea întregii activități infracționale.

P1400977P1400976

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.