Poliția Economică pe urmele comercianților de carne

Poliția Economică pe urmele comercianților de carne

801
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

20 de controale au efectuat ieri agenții de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice la comercianții de carne din Craiova și Segarcea. Oamenii legi au verificat dacă marfa din galantare are acte de proveninență și dacă există toată cantintatea de carne deținută este înregistrată. Numai într-una dintre locațiile controlate au fost descoperiți 800 de mici fără acte de provenineță. Societatea comercială cu pricina a primit o amendă de 20.000 de lei, în plus toți micii au fost confiscați. „În urma controalelor și a neregulilor constatate, polițiștii doljeni au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 55.000 lei. De asemenea, polițiștii au confiscat peste 200 kg carne tocată în valoare de 2.500 lei.”, declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Fotografie arhivă



3 COMENTARII

  1. #1

    Mesaje

    Poliția Economică pe urmele comercianților de carne » Stiri din Craiova si Oltenia https://t.co/qE5N7Hqiq3

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    399

    nu e rau delok,mai ales cand intri in hala de carne din piata mare,acolo vinde un grasan nesimtit,care te prosteste pe fata,eu de ex l-am intrebat asa: Domnule cat costa kg.de carne de oaie,si cat costa kg.de carne de berbecut?si a raspuns 15 lei si aia si aia.Bun datimi si mie 2 pulpe de berbecut daca este acelasi pret,,Ce sa vedeti ca omul mi-o o pusese pe 26 de lei kg. si l-am intrebatai sefule zisasi ca e 15 lei si asta acum ce faci mi-o calculezi pe 26 de lei,,?si mi-a raspuns ca nu de berbecut e mai scumpa dar nu am inteles eu bine,dar problema e ca nu am fost eu singur la ghiseu a fost si sotia cu mine,cum a putut sa ne prosteasca asa in fata pe amandoi,in final nu i-am mai cumparat nimik si am mers la alt comerciant mai serios,si am gasit.Deaceia va rog pe aceasta cale sa il verificati la sange pe acel grasan mare sarlatan.

    Edited by MOD
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4419

    e bine cand intervine si societatea pe deasupra.noi suferim primii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.