Dolj: O femeie a murit după ce a traversat strada neregulamentar

Dolj: O femeie a murit după ce a traversat strada neregulamentar

1.024
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a fost lovită, ieri după-amiază, de un bărbat care conducea pe D.J. 641, în satul Mlecănești, comuna Mischii. Victima nu a fost observată de șoferul de 32 de ani, aceasta fiind accidentată în momentul când traversa prin loc nepermis.

 

În urma impactului, a rezultat decesul femeii de 63 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Foto: arhivă



11 COMENTARII

  1. #1

    Mesaje

    Dolj: O femeie a murit după ce a traversat strada neregulamentar » Stiri din Craiova si Oltenia https://t.co/WeJh3AyoQA

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4400

    rip

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4792

    Da vere, si mie mi-a iesit in fata in curba la Breasta noaptea pe bezna unul mort de beat.. Eu cum dracu pot sa evit si atlii dau in ei nu-mi pot inchipui… Cel mai probabil avea viteza si nu a fost atent de nu a vazut-o. N-ai ce sa faci cu idiotii de soferi care merg cu viteza pe ploaie, noaptea etc.. prin localitati obscure unde lumea umbla pe asflat ca pe trotuar..
    O sa mai fie sute de sitri de genul.. fiindca sunt atat la volan cat si ca pietoni multe speciemene.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    207

    tocmai vroiam sa zic „sa apara kurss” sa spuna ca soferul e vinovat ca traverseaza taranii pe unde ii taie capul, dar vad ca mi-a luat-o inainte.

    sa compari brestii (un fel de tara, dar cu strazi OK) cu un sat … e ca si cum ai compara ciorba cu iaurtul. in oras ai totusi lumini, poate n-ai condus niciodata pe bezna totala (multe sate nu au lumini si daca au, sunt din alea… cum am eu in casa)… taranii nu stiu semnificatia cuvantului „reflectorizant” sau ii doare undeva mai bine zis… 2 la mana, cat vreme nu au zis aia ca avea viteza excesiva… pnm, 50-60 sau cat o mai fi viteza legala, te omoara daca da bine in tine… ce treaba am eu ca sofer ca merge tanti gica prin sat pe carosabil? nu zic sa dai intentionat in ei, dar ce vina ai? mah tu o sa ramai la stadiul asta de comentator vesnic nemultumit (si acum cat esti tanar, si peste 30-40 e ani la carciuma din cartier, ca asa te vad , ca mosii astia care nu au facut nimic in viata si doar comenteaza si sunt nemultumiti de toate…)…

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4802

    Stii ceva. Nu ma intereseaza parerea ta. Oricum parerea ta nu are legatura cu logica elementara. Din punctul meu de vedere pe care l-am mai zis in sute de comenturi atat soferul cat si pietonul au VINA EGALA 100%. Vina are pietonul doar in momentul in care se arunca in fata masinii cu INTENTIA CLARA DE A SE SINUCIDE.
    Pe mine nu ma intereseaza ce spun legile. Oricum legile sunt facute de infractori pentru infractori. Judecata divina este mult mai aspra ca judecata legislativa.
    In sate viteza este LIMITATA la 50 de km/h.. LA 50 de km/h trebuie sa fi orb ca sa nu vezi in fata ta in 99% din timpul unui an ca restul de 1% din timp probabil este ceata. DAR CAND ESTE CEATA SI CONDITII DE TRAFIC SI DE DRUM IMPROPRII AI OBLIGATIA SA REDUCI VITEZA PANA LA EVITAREA ORICARUI PERICOL MAI ALES IN SATE SAU LOCALITATI URBANE !!

    IDIOTUL DE BUNICA-MIU A OMORAT O FETITA MICA CAND ERA TANAR CARE CICA TRAVERSA PRIN FATA AUTOBUZULUI SI PROBABIL NU A VAZUT-O DAR TREBUIA SA PREVADA.. SA FIE ATENT.. chiar daca nu a avut nicio vina.. A FACUT O CRIMA !!
    De aia si comentez atat ca sper sa nu cada blestemele copilului ala nevinovat pe mine si VREAU SA CONSTIENTIZEZE TOTI SOFERII CA POT FI EVENTUALI CRIMINALI DACA AU CAPU’ TARE’ asa cum ai tu draga GTME si multi multi altii ca tine..

    O CLIPA DE NEATENTIE LA VOLAN SI DE INCONSTIENTA CA TU TE CREZI ZEU SI ESTI ACOPERIT DE LEGE POATE DUCE LA CRIME ORIBILE !!
    Legea uneori o sa spuna ca nu esti criminal.. dar de fapt ai facut o crima.. si din punctul meu de vedere daca ai luat o viata nevinovata.. cand puteai prin PREVENTIE sa eviti TRAGEDIA ESTI CRIMINAL ORDINAR RETARDAT!!

    Sunt situatii in care nu ai ce sa faci si nu ai cum sa eviti oricat ai incerca dar situatiile alea sunt nesemnificative. Conteaza mentalitatea maimutei care este la volan..si care face PROSTIA !!

    Stima pentru SOFERII CARE SUNT SOFERI SI OAMENI.. Pentru restul.. cuvantul ala care incepe cu M, se termina cu E si este compus din patru litere.. plus prepozitia „la” in fata

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    159

    koss .. nu mai trage pe nas atat … crima faci cand omori un nevinovat … dar cand boul traverseaza aiurea si fara sa se asigure pe unde nu trebuie deja nu mai e nevinovat ..e doar un sinucigas care nu cosntientizeaza inca acest lucru .. si in categoria asta intra inclusiv aia care se arunca pe trecerea de pietoni ca la piscina fara sa se asigure daca nu cumva vine vreo masina careia ia cedat sistemul de franare de exemplu. Daca boii nu tin la viata lor ..de ce as tine eu?? da stiu sunt egoist ..un ras de om etc … dar asta se numeste selectie naturala, asa scapa lumea de idioti … si inclusiv copiii intra in categoria asta prin simplu fapt ca din parinti idioti care nu isi supravegheaza copiii si nu ii invata cum sa traverseze corect ..nu poate iesi si ulterior dezvolta decat tot un idiot. In plus legea e facuta prost daca agentul a constat ca nu e vina soferului si boul a traversat prin loc nepermis etc. in loc sa deschida dosar penal soferului ar trebui sa il deschida boului care a traversat aiurea pentru distrugere ..si el daca supravietuieste sau daca nu mostenitorii sa ii plateasca soferului paguba.
    Asta ca soferul face tot ce e posibil sa evite un accident e altceva … asta o face oricine si cu un amarat de caine, chit ca o face din ratiunea de a nu-si avaria masina, dar cand se intampla nu poti condamna soferul ca nu a mers cu 20km/h pe limita de 70, ca poate evita vreun capiat care cauta moartea si nu stia unde sa o gaseasca.

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4805

    Eu chiar îți doresc să dai în câțiva „boi” așa cum le zici tu. Vâd câ din start ai gânduri criminale. Și eu am gânduri criminale dar spre deosebire de tine eu am gânduri criminale că ăia care atentează la familia mea și la viața mea.. nicidecum la cei nevinovați care nu mi-au făcut practic nimic.. și care indiferent de drum și condiții o să EVIT să-i omor atât cât pot mai ales dacă sunt într-o situație în care pot să evit.. de ce să n-o fac..?!

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     05-02-2007
    Mesaje
    89

    @koss dumnezeu ne iubeste dar odata si odata isi ridica masinile de pe noi si tie ti se poate intampla….nu mai critica

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4805

    Mie nu mi se poate intampla niciodata asa ceva. Sa omor pe cineva cu care nu am avut tangente. Sa dau cu masina intr-o persoana chiar daca respectivul este tigan, boschetar sau retardat idiot, care nu mi-a facut nimic. Aici este vorba de viata unui om. Accidentele rutiere dintre soferi si pietoni se pot evita foarte usor. Din pacate unii oameni care se cred soferi, au capul prea mare si prea tare si nu prea inteleg, iar unii dintre ei nu o sa inteleaga vreodata.

    Eu nu critic, eu imi spun parerea si opinia. Ca altii au alte pareri este fix problema lor.
    Eu imi mentin parerea 90% din accidente se pot evita.. restul de 10% sunt situatii neprevazute in care nu ai ce sa faci.. Eu vorbeam aici de alea 90% din accidente.

    Acum pe bune nu-mi convine sa creasca asigurarile din cauza idiotilor, eu nu am facut accident niciodata de cand am masina si din cauza idiotilor care fac daune si crime pe sosele.. imi creste si mie asigurarea obligatorie la masina.. Pai da ce, eu am facut accidente? Eu sunt idiot? Sau aia care merg la volan cu capu mare.. si se cred „raceri”.. ori au botu in facebook sau pe telefoane sau eu stiu in ce parte sunt cu gandurile cand conduc masina..?!

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    160

    koss nu zice pana nu o patesti … nu esti nostradamus … poti sa o patesti si daca circuli cu 5 km/h … Singura modalitate de a nu fi expus e sa stai in casa sau sa circuli cu taxiul/autobuzul ..etc. In plus ca sa fim realisti asigurarile nu cresc din cauza idiotilor de soferi …ci din cauza idiotilor de la asigurari si service ..care umfla tot numai ca sa isi bage ei bani in buzunar

  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4813

    Aia cu servicurile care umfla, e alta problema dar aia care ajung la servicuri cu masina, si care au RCA tot din vina altora ajung .. deci marea problema tot soferii vinovati sunt.

    Plus de asta frustrarea soferilor este datorata si calitatii infrastructurii. Multi vor sa recupereze pe unele portiuni de drumuri ce au pierdut pe altele.

    Hai sa fim seriosi daca circuli cu 5 km/h nu ai absolut ce sa omori la viteza aia.. Nici macar la 50 km/h nu poti practic sa accidentezi mortal pe cineva daca il vezi si dai in frana.

    La noi in Romania educatia rutiera este aproape de 0. Pulitia Romana nu face nimic altceva decat sa faca panda atat la soferi cat si la pietoni.. de educatie rutiera si de campanii de preventie ei nu prea au auzit.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.