Craioveanu, învingătoare la puncte în fața lui Bercea pentru șefia IȘJ Dolj....

Craioveanu, învingătoare la puncte în fața lui Bercea pentru șefia IȘJ Dolj. Godeanu acuză că-i blat

3.039
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Numită temporar la conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj, după ce Georgică Bercea a fost schimbat, Lavinia Craioveanu s-a înscris pentru concursul de inspector școlar general. La fel și anteocupantul fotoliului, dar și un pretendent ”extern”, în persoana lui Felix Godeanu. Din ”duel”, Craioveanu a ieșit învingătoare, reușind să obțină media necesară ocupării postului. Nu fără contestații, totuși, fiindcă unul dintre contracandidați acuză că la mijloc ar fi vorba de un concurs aranjat.

 

Concursul a avut loc astăzi, la Ministerul Educației și Tineretului. Unul dintre cei trei candidați s-a ”pierdut” pe drum, în sensul că a întârziat la proba scrisă și a fost eliminat. ”La proba 2 am intarziat 15-16 minute (trenul a intarziat o ora)”, s-a justificat Felix Godeanu într-o postare pe contul de Facebook. Însă asta nu e tot. Candidatul susține că la mijloc ar fi vorba de un blat, concursul fiind aranjat. ”La a doua proba am fost la consilierul domnului ministru si doamna Corina Marin si … acum mi s-a refuzat fotografierea rezultatelor si eliberarea componentei comisiei !!! ceea ce am afirmat mai demult se confirma !!! Concursul este aranjat – procuratura ar gasi probe acum !!!”, a mai scris Godeanu pe Facebook.

 

Cât despre Georgică Bercea, acesta nu a acumulat punctajul necesar pentru a trece de proba orală și, la rându-i, a fost eliminat.

 

Câștigătoare la puncte s-a dovedit a fi Lavinia Craioveanu, care l-a proba orală a obținut nota 8, la evaluarea CV-ului – nota 9, iar la proba scrisă a examenului, nota maximă, 10.

 



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.