Craiova: Un student a gasit doua plicuri de bani

Craiova: Un student a gasit doua plicuri de bani

513
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 19 februarie a.c., în jurul orei 15.00, la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat E.CRISTIAN, 20 ani, din Craiova care a declarat faptul că în aceeaşi zi în timp ce se afla în incinta Complexului Studenţesc din municipiu, în încăperea destinată agenţilor de pază, pe cutia metalică aferentă unui bancomat, a observat două plicuri din plastic în care puteau fi observate mai multe bancnote.
În temeiul aspectelor sesizate la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că încăperea destinată pazei este prevăzută cu uşă din lemn asigurată, totodată, în urma cercetării efectuate la faţa locului nu au fost constatate urme de forţare asupra cutiei metalice aferente bancomatului.
Cele două plicuri, în care se află mai multe bancnote, au fost ridicate de către poliţiştii Secţiei 3 Craiova în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea situaţiei de fapt.
​Din verificările efectuate a rezultat faptul că un operator al societăţii de pază a omis, în urma operaţiunilor efectuate la bancomat, să ridice cele două plicuri, în care se afla suma de aproximativ 30.ooo lei.
​Suma de bani a fost restituită societăţii de pază, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.