(Foto) Craiova: TIR împotmolit în giratoriul de la pasajul subteran

(Foto) Craiova: TIR împotmolit în giratoriul de la pasajul subteran

941
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Un autocamion a rămas blocat minute bune în giratoriul de pe Strada ”Arieș” din cauza dimensiunilor autovehiculului care nu i-au permis șoferului să manevreze gigantul astfel încât să-l poată ocoli. TIR2

 

A fost nevoie de intervenția unui echipaj de la poliția locală pentru a-l dirija și decongestiona traficul care s-a blocat vreme de câteva minute. În cele din urmă, TIR-ul a fost direcționat către Universitate, întrucât restul manevrelor s-au dovedit a fi în zadar. La această oră, circulația se desfășoară în parametrii obișnuiți.

TIRTIR 4

 



25 COMENTARII

  1. #1

    Olguta e de vina. Demisia! :v

  2. #2

    Ce dracu cauta ala cu tiru pe aici?

  3. #3
  4. #4
  5. #5

    Stiti ce inseamna impotmolit?

  6. #6
  7. #7

    poate vedem si un vapor prin centru intre timp!

  8. #8

    Se intampla asta datorita indicatoarelor rutiere!!!! Care sunt lipsa!!! Cum este posibil ca intr-un oras asa mare sa nu fie indicatoare???intrii in craiova … su pla indicatoare … este unul la intrare si unul la iesire…. dar in oras???acolo nu tre indicatoare sa stie si restul care nu sunt din oras pe unde sa „o ia” ??vai mama ei … largutaaaa sa te chişăm in freză

  9. #9

    Ce cauta???cauta acelasi lucru pe care l-ai cauta si tu daca ai fii in un oras strain si nu ai avea indicatoare rutiere care sa te ghideze… nu este vina lui ca nu are craiova asa ceva. Primaria este de vina

  10. #10

    craiova de rasul tarii si unii isi doresc ca orasul craiova sa fie ‘european’ …

  11. #11
    going commando
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Mesaje
    3874

    ÎMPOTMOLÍ, împotmolesc, vb. IV. Refl. A se înțepeni în nămol, în nisip etc.; a se îngloda, a se înnămoli. ♦ (Despre albia unei ape curgătoare) A se înnămoli, a se îngusta din cauza aluviunilor. ♦ Fig. A nu putea fi dus până la capăt, soluționat, rezolvat. – În + potmol.

    plm

    i make juice happen.
  12. #12

    Aici nu e vorba de indicatoare..in niciun oras nu se intra cu gabarit mare in centru fara autorizatie ! Asta ar trebui sa o stie toti soferii de astfel de vehicule! In plus domnii soferi de tir..au gps-uri care ar trebui sa le indice drumul de centura ! – mai ramane sa si stie sa-l foloseasaca !
    Nici eu nu-i inghit pe cei de la conducerea orasului, dar totusi sa fim rationali…ce vina au ca nenea soferu nu stie sa citeasca semnul de la intrare in oras…care e destul de maricel https://www.google.ro/maps/@44.3121128,23.8717467,3a,75y,292.93h,77.93t/data=!3m6!1e1!3m4!1sclMUknXvIqzS4OwJXVTzZg!2e0!7i13312!8i6656

  13. #13

    Guvernul e de vina! Sa pice guvernul )

  14. #14
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    355

    In Craiova trage prostia vad …

  15. #15

    Fara autorizatie nu are ce cauta, si cu autorizatie ii trebuie asistenta rutiera ! AMIN !

  16. #16

    Domnule Gabriel Gachi tin sa va corectez,in oricare oras civilizat dpdv rutier se poate intra cu tirul in centrul orasului cu sau fara autorizatie ideea este k la noi in centrul orasului este o harababura totala pina intri sau iesi din pasaj te apuk…..k sa nu mai vorbim de cat este de aglomerata acea zona si toate astea numai din cauza proiectului de rahat pe care autoritatile locale sau grabit sa l puna in practica unde nui cap vai de picioare….

  17. #17

    Ce a cautat cu tirul acolo? Unde sunt cei de la politia rutiera?

  18. #18

    Solutia era sa l faca putin mai inalt si nu se mai ajungea ca in fiecare saptamana se se intample la fel dar unde nu i minte….

  19. #19

    Soferul de tir ar trebui sa stie ca nu are ce cauta in centrul orasului cu gabarit depasit..el e vinovat nu lipsa de indicatoare.

  20. #20

    Conducatorul autotrenului executa manevra de iesire cu spatele de pe str.Traian Detrescu după ce a descărcat instalații luminoase .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.