Pavel Badea este candidatul PNL la Primăria Craiova

Pavel Badea este candidatul PNL la Primăria Craiova

7.141
78
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Fostul fotbalist Pavel Badea, în prezent consilier local, este candidatul Partidului Național Liberal pentru funcţia de primar al Craiovei la alegerile din 2016. Co-preşedintele PNL Dolj, deputatul Mihai Voicu, a afirmat că desemnarea lui Pavel Badea în această luptă vine să consolideze opţiunea PNL de a se alia ”schimbărilor profunde” din peisajul politic și că Pavel Badea, ”înainte a de a fi om politic, este un craiovean autentic, iar înainte da fi membru al PNL, este un membru al comunităţii”. 

pavel popeci

 

Prezentarea lui Pavel Badea în calitate de candidat al PNL pentru funcţia de primar al Craiovei a avut loc joi seara, la un restaurant din Craiova, unde au fost prezenți și parlamentarii de Dolj ai PNL, consilierii judeţeni, membrii din conducerea organizaţiei şi mass-media. Lansarea oficială a lui Pavel Badea va avea loc pe 4 decembrie la Centrul Multifuncţional din Craiova.

 

Dragă Pavel, eu cred că putem spune că eşti viitorul primar al Craiovei. Scena politică este supusă unor schimbări în aceste zile: sunt schimbări profunde pe care fiecare politician trebuie să le înţeleagă. Cred că în această conjunctură de schimbări politice, candidatura lui Pavel Badea vine să consolideze opţiunea noastră pentru a ne alia acestor schimbări. Pavel Badea, înainte a de a fi om politic, este un craiovean autentic, iar înainte da fi membru al PNL, este un membru al comunităţii. De aceea este mai degrabă candidatul craiovenilor decât candidatul PNL. Dincolo de susţinerea pe care o are din partea PNL, suntem convinşi că Pavel Badea are susţinerea a numeroşi craioveni din toate mediile profesionale„, a spus Mihai Voicu. 

pavel cartu

 

Pavel Badea a fost desemnat candidatul PNL pentru funcţia de primar al Craiovei în urma unui sondaj realizat la nivel județean. Potrivit acestuia, în urma unei discuţii cu co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care l-au asigurat de toată susţinerea, a decis să se angajeze în această luptă.

 

În urma sondajului realizat de PNL, eu am ieşit primul pe listă (înscrişi în cursă au mai fost consilierul local Dan Cherciu şi Eugen Călinoiu). Am solicitat partidului să îmi dea posibilitatea să analizez şansele pentru a vedea dacă am susţinerea totală a familiei pentru decizia finală. În urma unei discuţii cu preşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care m-au asigurat că sunt alături de mine şi mă vor susţine în toate obiectivele pe care le voi întreprinde la nivel de comunitate, am decis să mă angajez în această luptă. Următorul guvern ar putea fi un guvern liberal şi a avea un primar care să aibă sprijinul Guvernului nu este deloc puţin. De aceea cred că decizia pe care am luat-o este una bună şi sper să fie un câştig„, a spus Badea. pavel badea stroe

 

De menţionat că, tot ieri, în plenul şedinţei Consiliului Local Craiova alesul local PNL Dan Cherciu, unul dintre cei trei membri PNL înscrişi în cursa pentru desemnarea candidatului liberal la Primăria Craiova, a anunţat că demisionează din PNL precum şi din funcţia de consilier local, fiind nemulțumit tocmai de rezultatul sondajului prin care Badea a fost desemnat câștigător intern.

 

Foto: Romeo Seliste

pavel marian

 

 

pavel sport

pavel popeci 1



78 COMENTARII

  1. #1

    Asta nu stie sa vb bine si se vede primar))

  2. #2
  3. #3

    Cati ca el nu sunt in Craiova, e pamantul plin.

  4. #4
  5. #5

    din pacate nu are cine sa conduca acest oras iar noi avem doar doua variante deocamdata care nu sunt bune deloc ptr. cetatenii Craiovei (strambul si betiva ) imi pare rau dar e grava situatia la Craiova in privinta alegerii primarului ptr. ca nu e nici unul competent si responsabil ptr. acest oras …

  6. #6
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-05-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    35

    Desi nu-mi place de olguta tot ea v-a castiga detasat… nu doar la 5000 de voturi cum s-a intamplat cu solomon. Mai punctez si o asa zisa prietenie stransa a lui badea cu olguta… asa ca mi se face greata

  8. #8
  9. #9

    Il voteaza numai cloaca lui din partid ca sa dea goluri multe… in bugetul local, nooo ??!

  10. #10
  11. #11

    avem primar si inca foarte bun

  12. #12

    Dar nu e periculos? Ca-n reclame!

  13. #13
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     22-08-2008
    Locatie
     D O L J
    Mesaje
    306

    omul a facut altfel banii pe care ii are
    de ce sa nu merite o sansa ???
    a avut succes in tot ceea ce a facut

  14. #14
  15. #15
  16. #16
  17. #17

    Sa fim seriosi Badea nu are fata de primar este prea mare aceasta caciula pentru el!

  18. #18
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    130

    Au doamne…ce sa caute asta primar?
    Oricat as vrea sa scapam de Olguta mai degraba as vota pentru ea.
    Nu e vorba ca de cum si-a facut banii dar nu are nicio calitate care sa-l faca bun pentru postul de primar. Asta ne mai lipseste.
    Aveam sperante de la pnl dar vad ca si ei vor sa ramanem cu Olga.

  19. #19

    Nu, vorbeste de la Closet din fundul curtii

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.