Drumuri pavate cu proaste intenții: DJ 643A Murgași-Velești e praf

Drumuri pavate cu proaste intenții: DJ 643A Murgași-Velești e praf

5.866
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Kilometri întregi din DJ 643A, care face legătura între localitățile Murgaşi şi Veleşti, sunt făcuți praf. Jumătate din drumul județean a fost asfaltat în urmă cu aproximativ zece ani, dar deja s-a deteriorat, iar restul a rămas pământ. Oamenii sunt foarte supărați, fiindcă, mai ales acum, când vremea rea s-a instalat, sunt nevoiți să circule prin nămoale. drum velesti

 

 

Un cititor Craiova Forum ne-a trimis câteva imagini cu drumul, dar și o scurtă descriere a modului în care sunt nevoiți să trăiască acești doljeni. Cu cizme de cauciuc și nervi tari, localnicii din Velești sunt pregătiți să înfrunte iarna. Sunt obișnuiți cu gropile, noroaiele și apa, dar nu vor să se resemneze. Nu mai vor ca odraslele lor să meargă la școală în asemenea condiții, nu mai vor să-și rupă mașinile în hârtoape. Și, totuși, nu au încotro, fiindcă dorința lor se bate cap în cap cu nepăsarea autorităților județene – o piatră grea atârnată de gâtul lor.

 

 

Așteptăm de ani buni ca cei de la județ să facă ceva și pentru noi! Nu se mai poate trăi astfel, e bătaie de joc. Mai ales noi, cei de la țară, suntem uitați de tot. Primarul dă din umeri și spune că așteaptă și el ca și noi ajutor pentru repararea drumului”, ne-a scris cititorul.

velesti dolj

 

 

Cele circa 300 de familii care locuiesc în Velești își doresc ca problema infrastructurii rutiere din comuna lor să fie rezolvată măcar acum, în prag de alegeri.



12 COMENTARII

  1. #1

    in alte sate si comune e mult mai rau ….

  2. #2
  3. #3

    cu prima ocazie cand ajung pe acolo o sa fac si o sa trimit .

  4. #4

    Sa vedeti la Preajba si e la o aruncatura de bat!!!

  5. #5

    Pai cu parandaratu cum ramane daca se executa corect?!!?

  6. #6

    scoala din murgasi sat balota nu e data in folos elevilor de catva ani bani sau terminat

  7. #7

    va rog sa veniti acum sa vedeti drumul ce leaga Podari – Jiu…..pe hartie este cu asfalt in realitate este pamant gropi , apa de 40 cm , impracticabil , iti trebuie 4×7 sa intri sa mergi ..vai de natia lor..rusine…sper sa auda cineva

  8. #8

    Craiova forum..unde se pot trimite poze fratilor help the people…..??

  9. #9

    sunt foarte multe strazi din Craiova neasfaltate si voi vorbiți de sate si comune…..

  10. #10
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    259

    Aleea 1 Simnic e un model de ulita ” a la Craiova lu Olguta ”
    Ce sa mai zic de blocurile de pe Bd Oltenia, 20-21-22-23-24-25 dar si eu o sa votez pt Primarie la tara in 2016, imi fac flotant si nu mai stric tusul pe inca o non valoare ca dansa sau alt mucea pe care o sa l propuna.

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-11-2015
    Mesaje
    5

    Fratilor !!! ce va este de mirare asa ceva? asa ceva gasiti si pe strazile din marile orase, ce pretentii aveti la tara?

  12. #12
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3382

    Înapoi in timp

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.