(Video) Interviul săptămanii: Dan Cherciu despre demisie și planuri de viitor

(Video) Interviul săptămanii: Dan Cherciu despre demisie și planuri de viitor

4.166
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)
Dan Cherciu

Dan Cherciu și-a dat demisia din PNL și din Consiliul Local săptămâna trecută. Decizia sa a fost una surprinzătoare pentru toată lumea. Ce l-a determinat să facă acest gest? Ce planuri de viitor are? Sunt doar două din întrebările la care ne-a răspuns.

 

Primăria sau nimic. Cam asta ar fi concluzia. Omul de afaceri craiovean consideră că pentru el anul acesta a fost ultimul tren pentru a face politică la un nivel mai înalt, și anume și-a dorit o candidatură la Primăria Craiova. Planurile sale însă au fost date peste cap de rezultatul sondajului intern al PNL pentru stabilirea candidatului la primărie, în urma căruia s-a plasat pe locul trei după Pavel Badea și Eugen Călinoiu. În plus actuala lege electorală nu prea l-ar ajuta. “Îmi dau seama că în actuala conjunctură, în care legea prevede votul într-un singur tur este foarte greu, este la limita imposibilului să poți spera că actuala doamnă primar poate fi înfrântă….Eu am sperat foarte tare și asta nici nu avea legătură cu actualul sondaj că ceea ce s-a anunțat în programul de guvernare al domnului Cioloș, la loc de frunte, și anume schimbarea legii electorale prevăzând un vor în două tururi se va întâmpla și atunci spuneam că la Craiova partida se joacă “, ne-a spus Dan Cherciu.

 

Fostul consilier local promite însă că va supraveghea în continuare activitatea administrației locale și își va spune în continuare părerea. Chiar dacă pentru el activitatea politică a ajuns la final, spune că este dispus să sprijine un tânăr politician. “Idealul meu ar fi un tânăr politician căruia să-i pot da niște sfaturi, să-l sprijin prin tot ce pot. Mi-aș dori la un moment dat să existe un tânăr sau o tânără politician care să fie de bună credință și poate i-aș împărtăși din ceea ce am trăit eu în politică”, a mai spus Dan Cherciu.

 

Interviul intergral în video-ul de mai jos.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4821

    Are demnitate și onoare omu’

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    5

    Pacat!!! E o reala pierdere pt Craiova! Mi-as fi dorit ca dl Cherciu sa poata avea o sansa la primaria orasului. Craiova are nevoie de o minte limpede, analitica, cu viziune. Pacat … a fost adevarata opozitie la o administratie locala imbacsita de incompetenta si nepotism. Poate … daca va castiga primaria reprezentantul PNL-ului … il va propune ca si city-manager pe dl Cherciu.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3381

    Mai bun decât Badea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.