Bariera Vâlcii, oamenii și mașinile suspendate de pe Strada „Parîngului”

Bariera Vâlcii, oamenii și mașinile suspendate de pe Strada „Parîngului”

1.705
43
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Craiova. Bariera Vâlcii. Pe Strada ”Parângului” linia orizontului desparte brutal cerul de drumul noroios. La cea mai mică ploaie, brutal se transformă și viața celor locuiesc aici. Coșmarul nămoalelor îi bântuie și îi chinuie deopotrivă pe craioveni și pe cei care ar trebui să-l asfalteze. 

 

image5

Noi, locuitorii din cartierul Bariera Vâlcii, mai exact cei de pe Strada «Parângului», zi de zi suportăm un calvar cu privire la deplasarea pe această stradă. Drumul este impracticabil autoturismelor, ce să mai vorbim de mersul pe jos”, ne-a transmis un cititor Craiova Forum, alaturi de o serie de imagini grăitoare.

 

Potrivit locuitorilor din zonă, Primăria Craiova a fost sesizată în numeroase rânduri despre situația de pe ”Parângului”, ”dar degeaba, nu a fost luată nicio măsura”.

 

Ultima dată, la insistențele celor care locuim aici, în ziua de marți, 24 noiembrie 2015, a sosit o comisie, care nu a luat absolut nicio măsură pentru reabilitarea drumului. De o săptămână încoace, se întâmplă ca zi de zi să rămână suspendată în noroi cel puțin o mașină pe acest drum”, mai spune revoltat craioveanul.

image2image6



43 COMENTARII

  1. #41

    O scurta intrebare am pentru locuitorii de pe respectiva strada : de ce nu au asteptat ca autoriatile sa construiasca infracstructura si apoi sa-si contruiasca locuinte ?

  2. #42
    Junior
    Data de inscriere
     27-02-2012
    Mesaje
    61

    Rodica Neacsu pun pariu ca nu are nimeni autorizatie de constructie in zona aia.Asta este la noi iti cumperi pamant ieftin prin gropi si hartoape iti faci o casa fara autorizatie,te ca-i in fundul curti,nu platesti impozite pe cladire si dupa 7-8 ani te trezesti ca-i de vina ponta ca nu ai drumul asfaltat.

  3. #43
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    192

    Va place Centru Vechi?
    Va place Olguta?
    90% dintre persoanele cu, care vorbesc zic ca nu au votat-o!
    Daca, candideaza sigur, castiga!
    Romania este plina de plosti!

    Pacat de cei din Bariera…!
    Pacat de cei din Brestei…!
    Pacat de cei din Romanesti…!

    Pacat de Craiova…!

    Avem o Capitala, europeana!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.