Craiovean arestat după ce a incendiat trei mașini în Valea Roșie

Craiovean arestat după ce a incendiat trei mașini în Valea Roșie

1.242
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Bărbatul, de 38 de ani, este acuzat că a distrus prin incendiere trei autoturisme parcate pe străzi diferite din cartierul Valea Roşie, în noaptea de luni spre marţi. Leontin Constantin Surdu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Comportamentul bărbatului a atras atenția unui echipaj de siguranţă publică de la Secţia 3 Poliţie Craiova aflat în patrulare. La vederea poliţiştilor, acesta a încercat să se ascundă. A fost dus la sediul poliției, stabilindu-se că este vorba despre Leontin Constantin Surdu, de 38 de ani, din Craiova, persoană fără adăpost.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, bărbatul de 38 de ani a adunat hârtii şi cartoane de la gunoi şi a aprins focul în partea din spate a unui Volkswagen Bora parcat pe Strada ”Vântului”, a unui Opel Astra de pe Strada ”Rovinari” şi a unui Logan de pe Strada ”Independenţei”, cea de-a treia maşină fiind distrusă în totalitate.

 

Leontin Constantin Surdu este acuzat de trei infracţiuni de distrugere. Ieri după-amiază a fost prezentat procurorilor şi apoi magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, propunere admisă de instanţă care a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

 

Foto: arhivă



21 COMENTARII

  1. #21
    Member
    Data de inscriere
     24-06-2008
    Mesaje
    217
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Făcea focul ca să nu moară de frig. Nici măcar nu e infracțiune.
    E infracțiune doar în țări bananiere ca România, cu populație înapoiată.

    data viitoare as vrea sa se incalzeasca la masina ta, dauna totala daca se poate!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.