(Video/Foto) Oameni supărați pe Str. ”Parângului”: ”E o bătaie de joc!”

(Video/Foto) Oameni supărați pe Str. ”Parângului”: ”E o bătaie de joc!”

1.760
39
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Strada Parângului din cartierul Bariera Vâlcii stă brăzdată de ploi și gropane. Lucrările pentru introducerea conductelor de apă au distrus și ceea ce oamenii reușiseră să facă pe banii lor. Pietrișul a fost strâns și înlocuit cu pământ galben, cleios. Nemulțumirea e la tot pasul, mai ales că cetățenii de aici plătesc taxe și impozite.

 

screenshot.595

În urma sesizărilor pe care mai mulți craioveni ni le-au transmis prin e-mail, am mers pe Str. ”Parângului” din Craiova să vedem cum se circulă. Greu. Oamenii s-au arătat extrem de nemulțumiți că, de șapte ani, stau cu strada mocirlită. Asta până când s-au hotărât să pună mână de la mână și să aducă pietriș ca să niveleze ei drumul.

 

De șapte ani, e o bătaie de joc, de șapte ani plătim impozit și-și bat joc de noi, ca orășeni. Pe drumul meu de la țară, din Robănești, e mai bine ca aici. Poate se asfaltează în altă dictatură, că în aia pe care am pierdut-o, mai aveam speranțe, dar în asta…”, s-a plâns un craiovean care locuiește pe Str. Parângului.

 

str parangului

O doamnă se plângea că taximetriștii refuză să răspundă la comenzile făcute în această zonă, de frică să nu-și strice mașinile. ”Am copilul la școală în cartierul Valea Roșie și dimineața sun la taxi și nu vor să intre din cauza străzilor și au dreptate. Vecinii au sunat la Primărie și… niciun răspuns”, a mărturisit femeia.

 

Dintr-o mașină, o altă femeie stă concentrată la volan în încercarea de a-și stăpâni mașina care sare din hârtoapă în hârtoapă. E îmbrăcată în uniforma de serviciu și nu dorește să fie filmată. ”Eu am văzut-o la televizor pe doamna primar, când noi ne luptăm să reușim să ajungem în fiecare zi la serviciu, cum se lăuda că ce a făcut ea în Craiova și era foarte încântată că, vai, Doamne, Bariera Vâlcii arată într-un mare fel și că la alegeri când a ieșit ea primar a ieșit lumea de aici la vot. Nu știu, dar noi am ajuns la disperare. Și pe ei îi doare în cot. Am făcut sesizări peste sesizări și degeaba. Eu nu neg ce a făcut ea (primarul Craiovei n.r.) în Craiova, dar ce e aici e revoltător. Nu mai spun că nu am primit niciun răspuns la sesizări, absolut nimic. Nici măcar să ne paseze undeva, ca pe proști. Eu știu că îți convine, nu îți convine, îi răspuzi omului, fie că e prost sau nu, la o reclamație”, a afirmat craioveanca.

 

IMG_20151202_152548

Printre oamenii nemulțumiți a apărut și un bărbat care s-a plâns că, din cauza drumului jalnic, a cheltuit o sumă de bani consistentă pentru reparația mașinii. ”Anul trecut, am dat 40 de milioane (lei vechi n.r.) ca să repar mașina. Sunt sesizări făcute la primărie și ni s-a spus că o să se facă”, a susținut acesta.

Nu a venit nimeni de la Primărie pe aici. Tot dumneavoastră sau altcineva a venit și a filmat și a pus și un filmuleț pe internet cum s-au împotmolit mașinile din cauza acestor șanțuri, au fost și poze. Nu a venit nimeni de la Primărie pentru că știu că se execută această lucrare (introducere conductă apă n.r.). (…) Cred că până în primăvară, cel puțin, o să dureze cu schimbatul conductelor de apă, până atunci nu o să se asfalteze, așa o să rămână”, a povestit un alt cetățean.

 

screenshot.596

Rușinos pentru ei (reprezentanții Primăriei Craiova n.r.) și dureros pentru noi! Ceea ce nu știu ei, și nu le-a pretins nimeni, este faptul că acest drum a fost reabilitat în urmă cu trei ani din banii noștri. Am reușit să strângem suma de 9.000 de lei, din care, cu 1.200 lei, am închiriat utilajele grele pentru pregătirea terenului, iar din restul banilor am cumpărat piatră concasată și sort, ce au acoperit 2/3 din acest drum”, a mărturist un alt craiovean de pe Str. ”Parângului”.

 

Reprezentanții Primăriei Craiova anunțau, la sfârșitul verii, că până la finele acestui an și această stradă va fi asfaltată.parangului 1 parangului 2 parangului

str parangului 2 IMG_20151202_152548 screenshot.598



39 COMENTARII

  1. #1

    cine i-a pus sa -si vinda apartamentele sa se mute in coclauri?Eu nu si nici primarita pizdita asa ca sa suporte.

  2. #2
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1530

    Au dat 9000 de lei ca să-și facă singuri drumul, iar primăria și-a bătut joc de ei. Probabil le-a furat și pietrișul pus de ei sau l-a distrus, l-a băgat în pământ, iar ei plătesc taxe pentru batjocura asta.
    E bună Olga! Și echipa ei minunată și firmele lor! Cel mai cultural țiganizat oraș Poate numai Timișoara îl întrece la țiganizare.

  3. #3

    Mulți locuiesc de o viață aici, plătesc impozite de oraș și au condiții ca în cel mai mizer cătun…

  4. #4

    Aia nu e zona de construit case….poate de pus porumb sau crescut gaini…

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-06-2010
    Mesaje
    49

    multumim primariei craiova.cea mai jalnica din istorie! !!! De 5 ani se omoara sa refaca Un cartier.bv voua!!!!! Mai rau ca la tara!!!!

  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Mesaje
    96

    O mahala înecată în noroi, asta e Craiova, o suburbie africană arată mult mai civilizat…

  7. #7

    E de-a dreptul hilar. Acesti oameni au avut vreodata in 40 de ani, apa si utilitati? Edilii din trecut ce au facut? Acum e un pas spre normalitate, ca omul sa nu se mai duca in fundul curtii sa isi faca nevoile fiziologice. Oare este un caz ca mai trebuie sa astepte cateva luni, dupa ce au asteptat 40 de ani, sau este declansata o actiune de denigrare?

  8. #8
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    358

    Cel putin au apa si canalizare, spre deosebire altii care n-au nici macar atat si poate stau si mai in oras decat e in bariera valcii.

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4845

    Bariera Valcii si Brestii doua cartiere uitate de Dzeu..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  10. #10

    in brestei pe str techirghiol te mananca serpi oare cand face olguta cv la strada

  11. #11
  12. #12

    Am copilărit În Bariera Valcii, am făcut școala primara acolo. Așa este când ploua este un dezastru cu străzile acelea.Pacat este un cartier frumos

  13. #13
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    5
    Citat Mesaj initiat de creatorul
    Cel putin au apa si canalizare, spre deosebire altii care n-au nici macar atat si poate stau si mai in oras decat e in bariera valcii.

    Nu au ci o sa aiba.. in 2020

  14. #14
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    359
    Citat Mesaj initiat de raianfree
    Citat Mesaj initiat de creatorul
    Cel putin au apa si canalizare, spre deosebire altii care n-au nici macar atat si poate stau si mai in oras decat e in bariera valcii.

    Nu au ci o sa aiba.. in 2020

    Parca se lucreaza in bariera … sau strada aia a fost ocolita ?

  15. #15

    Ce sa mai vorbim de strazile secundare. Uitati-va ce se intampla cu strada principala. Cu giratoriul de la intersectia cu strada sore gara. Acolo de doua zile se fac ca muncesc. O rusine pentru tot orasul.

  16. #16
  17. #17

    Nu numai Bariera Valci si alte cartiere . Drumul Apelor Alea 5 au spus ca asfaltează. Au aruncat o mașina de pietriș si gata . Si au spus ca au asfaltat . Rușine Olguța .

  18. #18

    Deci, noi daca ne uitam, la subiectul in cauza si la multe altele, licitatiile au fost finalizate si castigate, iar acum sunt in stadiul de executie. Unde este problema?

  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3346
    Citat Mesaj initiat de m@ru
    O mahala înecată în noroi, asta e Craiova, o suburbie africană arată mult mai civilizat…

    )

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.