Rutiera, RAR-ul și luptătorii SAS, în acțiune pe principalele artere de circulație

Rutiera, RAR-ul și luptătorii SAS, în acțiune pe principalele artere de circulație

4.262
41
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Efectivele Biroului Rutier au acționat, joi, pe principalele artere de circulație unde au fost înregistrate evenimente rutiere, dar și pe drumurile naționale și europene din județul nostru. Au fost verificate atât starea tehnică a mașinilor, împreună cu reprezentanți ai RAR, cât și modul în care sunt respectate prevederile legale de către conducătorii unor autovehicule înmatriculate în alte state, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Dolj.
Oamenii legii au aplicat 144 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.600 lei, dintre care 18 pentru defecțiuni tehnice, șapte traversări neregulamentare, 23 amenzi pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar alte 16 sancțiuni au fost aplicate șoferilor unor autovehicule înmatriculate în alte state.
Totodată, agenții de la Rutieră au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 31 permise de conducere, iar șase certificate au fost retrase.
Foto: arhivă


41 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Acum nu mai e nimeni la stadion

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    24

    Spagarii au iesit sa-si faca bani de sarbatori ! In zona stadionului seara circula puradei de 13-16(maxim) ani si nu-i opreste nimeni.

  4. #4

    Faceti razii , controale si dati amenzi la greu, ca drumuri , conditii ne oferiti in schimb , ‘nația voastrã de hoți

  5. #5

    Ca bine le zici Miin Flow pisasar curvele pe iei

  6. #6

    Amenzi la greu !!!! Pe ei gabori!!!

  7. #7

    cetatene nu noi iti facem drumurile,asa ca gandeste inainte de a scrie ceva

  8. #8

    Cetatene , eu cand vorbesc la persoana a doua , ma refer la intregul sistem infect , care se bazeaza pe asuprirea platitorului de taxe , umflarea pana la refuz cu contraventii , care daca s-ar putea , s-ar aplica pana si pentru lichid de parbriz necompletat . Daca dumitale ti se pare sistemul in regula , inseamna ca traiesti in alta tara , cu tot respectul

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4855

    Starea drumurilor cand o verifica??

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  10. #10

    Iar atunci cand ajungi ca , in propria tara , politistii , la ale caror salarii tu esti contribuabil , sa stea la panda cu radare , dupa tufisuri , de parca ai fi din start vreun infractor iar ei doar asteapta prada , iti dai seama ca ceva este in neregula , dereglat rau de tot

  11. #11
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     07-08-2009
    Locatie
     Lions City
    Mesaje
    528

    Fratilor ce treaba are politia cu starea drumurilor?

  12. #12

    Miin Flow In prima parte a comentariului, ai dreptate, complet de acord cu tine…inså …dacå e vreo consolare, så stii cå partea cu ascunsul prin tufisuri , dupå curbe si vånåtoarea dupå mici nereguli se intåmplå si la case mai mari…(Suedia)….

  13. #13

    Ce nemernici…ne iau bani la greu pt rovinieta!

  14. #14

    Se apropie craciunu va faceti de un porc !Dar drumurile nu le vedeti !Alah de politia din Romania.

  15. #15
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    179

    Masinile normal ca sunt cazute la ce drumuri avem cacamas pe scoala voastra de politie de la Campina vii si dai amenda ca omul are masina cazuta din cauza drumurilor bombardate care sunt in tara , dute in mm si da amenda la Cnadnr si abia pe urma cand e drumul ca in palma vii si dai si iei certificate o iei si p mata si pe cine vrei de unde cct sa ai bani sa iti faci masina in regula daca tot timpul trebuie schimbat amortizoare , bielete , flanse , bucse ca pica . Vin prosti astia de la politie si fac filtre si dau amenzi . Am primit amenda pt centura in conditiile in care cu mai mult de 10 20 de km bara la bara nu se poate la ora de varf circula pe drumurile principale din Craiova asta e politia romana nu degeaba se fac bancuri si se spune peste tot ca sunt prosti si cretini .

  16. #16
  17. #17

    Noi in Craiova nu avem politisti , noi avem pandari ( boschetari) care stau pitulati prin toti boschetii ,dupa toti pomii, in toate curbele in unghi de 90° , la iesirile din pasaj, pandari care aplica legea cu oamenii de rand si pe ” baietii cu afaceri” ii Lasa sa parcheze si e trecerea de pietoni, politisti care au dat permise la toti tiganii analfabeti, politisti care nu au nici o autoritate si pentru care e nevoie sa umble cu dpir-ul dupa ei ….politisti pe care ii scuipa tiganusii in romanesti si in lunca

  18. #18
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    136

    Toata lumea se plange de BULGARESTI ,betivi .cei fara permis . ETC si cand se face ceva nu suntem multumiti !??!!

  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4859
    Citat Mesaj initiat de Bulky
    Fratilor ce treaba are politia cu starea drumurilor?

    Politia Romana are treaba cu nimic… oricum…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  20. #20
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4860
    Citat Mesaj initiat de marius gr.
    Toata lumea se plange de BULGARESTI ,betivi .cei fara permis . ETC si cand se face ceva nu suntem multumiti !??!!

    Ne plangem si de aia dar la fel de mult ne plangem si de Politia Romana…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.