Rutiera, RAR-ul și luptătorii SAS, în acțiune pe principalele artere de circulație

Rutiera, RAR-ul și luptătorii SAS, în acțiune pe principalele artere de circulație

4.264
41
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Efectivele Biroului Rutier au acționat, joi, pe principalele artere de circulație unde au fost înregistrate evenimente rutiere, dar și pe drumurile naționale și europene din județul nostru. Au fost verificate atât starea tehnică a mașinilor, împreună cu reprezentanți ai RAR, cât și modul în care sunt respectate prevederile legale de către conducătorii unor autovehicule înmatriculate în alte state, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Dolj.
Oamenii legii au aplicat 144 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.600 lei, dintre care 18 pentru defecțiuni tehnice, șapte traversări neregulamentare, 23 amenzi pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar alte 16 sancțiuni au fost aplicate șoferilor unor autovehicule înmatriculate în alte state.
Totodată, agenții de la Rutieră au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 31 permise de conducere, iar șase certificate au fost retrase.
Foto: arhivă


41 COMENTARII

  1. #41
    Junior
    Data de inscriere
     14-01-2006
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    92

    Se apropie craciunu va faceti de un porc ! !Alah de politia din Romania.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.