Pavel Badea a intrat în joc pentru Primăria Craiova

Pavel Badea a intrat în joc pentru Primăria Craiova

1.559
64
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 4,00)

Pavel Badea a fost lansat în cursa pentru Primăria Craiova de mai marii Partidului Național Liberal. Peste 1500 de persoane au participat la evenimentul organizat la Centrul Multifuncțional din Craiova . „ A fi primar al Craiovei pentru mine nu înseamnă a bifa o funcție politică administrativă pentru a merge eventual la un post călduț la București, pentru mine a fi primar al Craiovei înseamnă să implementez o anumită viziune de dezvoltare a acestui oraș. Am trăit 10 ani în străinătate în Tokyo, Seul, Laussane, mari metropole ale lumii. Pot să fac diferența între a trăi într-o țară dezvoltată, într-un oraș dezvoltat și noi Craiova suntem o capitală. Suntem capitala Olteniei, dar suntem departe de ceea ce așteptăm de la acest oraș pentru a avea un trai decent, pentru a avea o infrastructura decentă.”, a spus Pavel Badea. Candidatul PNL la Primăria Craiova a criticat politica dusă de actualul primar Lia Olguța Vasilescu. „Am aici în mână un pliant din campania 2012 a doamnei Lia Olguța Vasilescu. Printre proiectele pe care dânsa le-a promis craiovenilor o să vă citesc doar primele 4: 20.000 de noi locuri de muncă . craioveni că sunteți aici, simțiți că s-au făcut 20000 de locuri de muncă. 4000 de noi locuințe în 4 ani, avem noi 4000 de noi locuințe în 4 ani? Cum zice doamna vasilescu? Balta Craioviței zonă de agrement, avem noi acum zonă de agrement în Balta Craioviței? Reabilitarea termică a locuințelor subvenționată. Am pierdut 100 de milioane pe acest proiect. Avem doar 3 blocuri subvenționate refăcute.”, a mai spus Badea.

 

Pavel Badea mizează în acestă campanie inclusiv pe experiența de fotbalist. „Am fost sportiv de performanță, am făcut parte din echipe, știu ce înseamnă să joci în echipă. Este extrem de important ca toți cei care joacă într-o echipă să tragă în aceeași direcție.”, a mai spus Badea.   „Nu l-am ales pe domnul Pavel Badea candidat la Primăria Craiovei doar pentru că este un foarte bun sportiv, a mai făcut și un sport de echipă, politica este un sport de echipă, administrația este un sport de echipă, l-am ales pentru că în toate analizele a stat cel mai bine și sunt sigur că și el o va învinge pe doamna Vasilescu exact cum Klaus Iohannis l-a învins pe cel care părea invincibil, Victor Ponta”, a spus Vasile Blaga copreședintele PNL.

La Consiliul Județean, candidatul PNL este Nicolae Giugea, fost prefect de Dolj. Acesta mizează pe experiența sa din această perioadă. “Nu îmi trebuie 1 an de zile ca să învăț pe unde sunt clanțele Consiliului Județean, nu îmi trebuie 2 ani de zile ca să învăț ce înseamnă și cu ce se ocupă Consiliul Județean, nu îmi trebuie 3 ani ca să aflu toate drumurile către fiecare localitate din județ și nu îmi trebuie 4 ani de zile ca să îi cunosc pe primari ca să aflu ce probleme sunt în fiecare localitate.”, a spus Nicolae Giugea.



64 COMENTARII

  1. #1

    Ce e olga ce e asta aceiasi mancare de peste.

  2. #2

    PSD si PNL aceeasi mizerie!

  3. #3

    Același rahat în traistă

  4. #4

    Nici asta nu se mai satura de bani, nu ii ajunge cat a facut ca fotbalist, acum vrea primar…

  5. #5

    ce sa caute asta la primarie ?

  6. #6
  7. #7

    Ca fotbalist nu a făcut, a făcut din alte şmenuri

  8. #8

    Offf iar analfabeti..vai mama lui

  9. #9
  10. #10

    Ce fata de hot notoriu are Giugea asta…

  11. #11

    asta nu e cumva ala de rupea picioare pe teren?!

  12. #12

    Prefer sa stea acasă la el . Sau Sinatra e mort de foame si ai trebuie bănișorii , toți Jegosi

  13. #13

    Pacaliciul asta ce vrea, fratilor? )

  14. #14
  15. #15

    Ce caută analfabetul ăsta la primărie, în politică, marș mă acasă…milogule.

  16. #16

    Joc de glezna si „iesi” acasa …

  17. #17
  18. #18

    Bădița, nu ai nici o șansă!

  19. #19

    Dar de ce vrea sa candideze?…………Familia lui il voteaza toti?

  20. #20

    Eu il vreau pe Balaci primar si pe Silviu Lung vice

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.