Craiova: Prima ediție a Galei Voluntarului Doljean

Craiova: Prima ediție a Galei Voluntarului Doljean

862
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,00)

Meritele voluntarilor doljeni din anul 2015 vor fi recunoscute public în cadrul primei ediții a Galei Voluntarului Doljean. Evenimentul va reuni membrii marcanți ai comunității, reprezentanții instituțiilor de învățământ, autorităților publice și societății civile și este organizat de Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova, Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia și Asociația pentru Sprijin și Implicare Socială.

 

Educarea pe tot parcursul vieții, schimbarea mentalităților, formarea valorilor sociale ale tinerilor și construirea culturii voluntariatului sunt dezideratele organizațiilor implicate în această activitate de promovare și diseminare a modelelor de bune practici pentru comunitate!

 

Evenimentul ce va avea loc în data de 9 decembrie 2015, la Filarmonica Oltenia din Craiova, începând cu ora 18:00, premiază, la nivelul județului Dolj, finaliștii următoarelor secțiuni:

 

Voluntarul și Coordonatorul de voluntari al anului în domeniul educație

Voluntarul și Coordonatorul de voluntari al anului în domeniul artă și cultură

Voluntarul și Coordonatorul de voluntari al anului în domeniul social        

Asistentul social al anului

 

Instrumentiștii și Corurile de copii ale Liceului de Artă ”Marin Sorescu”, Colegiului Național Frații Buzești și Colegiul Național Carol I vor întregi atmosfera de sărbătoare a serii.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.