Ambasadorul SUA a avertizat la Craiova: ”Ford are nevoie de autostrăzi!”

Ambasadorul SUA a avertizat la Craiova: ”Ford are nevoie de autostrăzi!”

1.218
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, a vizitat fabrica Ford de la Craiova pentru a sărbători un milion de motoare EcoBoost de 1 litru. Deși a ajuns în România de aproximativ trei luni, acesta a aflat deja care sunt problemele cu care se confruntă fabricile de autoturisme. “Ford are nevoie de infrastructură în România, de drumuri mai bune, de conexiuni. Nu doar Ford are nevoie, ci și alte fabrici, precum Dacia. Pentru a face o nouă investiție majoră la Craiova care să crească producția fabricii semnificativ, Ford are nevoie de autostrăzi care să facă legătura cu Europa și de o mai bună infrastructură de cale ferată pentru a-și exporta mașinile”, a declarat Hans Klemm.

 

Din 2008, de când Ford a preluat fabrica din Bănie, compania a investit 1 miliard de euro în infrastructura uzinei. Aproape un sfert din această sumă a fost alocat liniei EcoBoost de 1,0l. „Investiția făcută de Ford în România este emblematică pentru forța relației economice și comerciale dintre țările noastre. Investiția constantă a companiei demonstrează încrederea pe care aceasta o are în România și în forța talentată de muncă din această țară”, a mai dimplomatul.

 

De la lansarea fabricației EboBoost de 1 litru, în 2012, Ford a produs peste un milion de astfel motoare la Craiova și Koln. „Unitatea noastră de producție din Craiova are o contributie majoră în ansamblul sistemului global de producție al Ford”, a declarat Jan Gijsen, președintele Ford România.

 



25 COMENTARII

  1. #1

    Si se vor face ! Numai putina rabdare sa terminam Bariera Valcii !

  2. #2
  3. #3

    cred ca o sa plece Fordul si autostrazi nu mai vedem!

  4. #4
  5. #5
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    363

    Ciolos asta nici macar nu stie ca Oltenia exista:
    http://jurnalul.ro/bani-afaceri/investitii/ciolos-4-autostrazi-si-2-magistrale-de-metrou-prioritati-ale-bugetului-702997.html
    „…De aceea nu le-am prins aici, am văzut reacţii în presă cum că nu avem ca prioritate, eu ştiu, Autostrada Moldova sau Piteşti – Sibiu. Am spus că Piteşti – Sibiu este o prioritate pentru noi, dar cu toată capacitatea de a accelera procesul de pregătire e foarte puţin probabil să putem începe investiţiile până la sfârşitul anului viitor”

    Nici macar nu a mentionat de autostrada Craiova – Pitesti ..
    Oltenia e o zona unde nu o sa se faca nimic mult timp de acum inaitne … nu s-a facut pe vremea lui Ponta care era de-al locului dar cat timp o sa fie bozgorii de la Cluj ? Poate isi aduce aminte cineva ce s-a facut pe timpul lui Boc .. la Cluj poate

  6. #6

    Pai intai sa faca masini ca si asa scarțăie si au luat destule benefici de la statul român, inclusiv strada se numeste Henry Ford. De, daca se numa in continuare Str. Caracal nu puteau sa iasa masini pe banda.

  7. #7

    Din păcate nu atât de multe beneficii ca cei de la Renault … hai sa fim realiști … oricum B-Max e un fiasco la nivel mondial dar și infrastructura lasă de dorit … trebuia făcută direct calea de acces a fordului în centura de nord fără a mai bloca Caracalul

  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3384

    Chiar si așa,vrem autostrăzi ca străzile din oraș sunt perfecte

  9. #9
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8631

    Politicienii ignora Oltenia cu buna stiinta , iar atunci cand se gaseste sustinere politica si pentru noi , se gasesc uniisa le ceara demisia … Personal cred ca am avut mare noroc cu stadionul , ca probabil se facea pe la Sibiu , ca si autostrada Pitesti – Sibiu .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  10. #10
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1543

    Domnul ambasador nu știe că în Oltenia dictează mafiile pe filieră ruso-germano-arabo-maghiară și că nu se vor construi autostrăzi aici pentru nimeni, atât timp cât nu se va face curățenie? Nu știe că lucrurile astea se hotărăsc în alte capitale, după care se transmite ordinul și șpaga la București?

  11. #11

    Si transnationalele de fraieri ca noi sa muncim pe bani putini, dar si acesti bani ii dam tot la mall- urile lor iar ei externalizeaza profitul fără ca fraierii sa-l impoziteze si uite asa noi suntem prietenii lor ! GREATA !

  12. #12
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    290

    Autostrazi care intarzie sa apara

  13. #13

    Hai pe bune ? Chiar nu vrem autostrada ? Ca eu vreau sincer ….sunt satula de sate si satucuri si cred ca si fraierii aia care vin din occident pe aci pe la noi sunt la fel . Sorin Paraschiv si dupa ce se termina centura ? Ies din oras si ajung in marea metropola Bals City ….pe care o traverseaza si in 45 de min. daca sunt norocosi …..Zau asa comentam si comentam si nimic productiv nu facem .

  14. #14

    Ce sa caute Fordul în est … ei au nevoie de deschidere spre vest …

  15. #15

    Ioana-Maria Delurentu si centura Balsului e in lucru

  16. #16
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1556
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Politicienii ignora Oltenia cu buna stiinta , iar atunci cand se gaseste sustinere politica si pentru noi , se gasesc uniisa le ceara demisia … Personal cred ca am avut mare noroc cu stadionul , ca probabil se facea pe la Sibiu , ca si autostrada Pitesti – Sibiu .

    Păi , dacă Boacă ne-a ignorat, acum de ce ne ignoră și ăștia, adică PSD, Dragnea, Ponta, că sunt la putere de 4 ANI DE ZILE?
    Oare nu pt cp aici găsesc proștii care să-i voteze și să-i pupe-n c… degeaba?

  17. #17

    Pentru mine este deja inadmisibil si incredibil cum de infrastructura Romaniei inca nu a devenit ca in vest… pana acum trebuia sa fie IMPANZITA DE AUTOSTRAZI, altfel cum sa ridici economia, e estential pentru dezvoltarea tarii

  18. #18

    lasa ca oamenii viseaza autostrazi … eu as prefera si amaratul ala de drum expres pe care ziceau ca il fac .. dar fiecare cu ce il doare ..comenteza fara sa gandeasca, probabil viseaza ca sunt in occident si autostrazile apar ca ciupercile dupa ploaie si sunt mari, drepte, rezistente astfel ca nici peste 100 de ani sa nu mai fie nevoie sa bagi vreun ban in ele … frumos vis dar din pacate doar un vis in Romania. Si Ioana-Maria Delurentu calea aia de acces de care spun eu trebuia facuta de cand a venit Fordul in Craiova.. a fost discutata ca parte de contract si ironia sortii nici azi nu e gata … asa ca daca nu au fost in stare sa faca o amarata de strada directa in aproape 10 ani, cat timp crezi ca va dura sa faca o autostrada

  19. #19

    Lucian Prejbeanu hahahaha gata acum sunt linistita !

  20. #20

    sa fie facute de americanii de la Bechtel

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.