Ambasadorul SUA a avertizat la Craiova: ”Ford are nevoie de autostrăzi!”

Ambasadorul SUA a avertizat la Craiova: ”Ford are nevoie de autostrăzi!”

1.220
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, a vizitat fabrica Ford de la Craiova pentru a sărbători un milion de motoare EcoBoost de 1 litru. Deși a ajuns în România de aproximativ trei luni, acesta a aflat deja care sunt problemele cu care se confruntă fabricile de autoturisme. “Ford are nevoie de infrastructură în România, de drumuri mai bune, de conexiuni. Nu doar Ford are nevoie, ci și alte fabrici, precum Dacia. Pentru a face o nouă investiție majoră la Craiova care să crească producția fabricii semnificativ, Ford are nevoie de autostrăzi care să facă legătura cu Europa și de o mai bună infrastructură de cale ferată pentru a-și exporta mașinile”, a declarat Hans Klemm.

 

Din 2008, de când Ford a preluat fabrica din Bănie, compania a investit 1 miliard de euro în infrastructura uzinei. Aproape un sfert din această sumă a fost alocat liniei EcoBoost de 1,0l. „Investiția făcută de Ford în România este emblematică pentru forța relației economice și comerciale dintre țările noastre. Investiția constantă a companiei demonstrează încrederea pe care aceasta o are în România și în forța talentată de muncă din această țară”, a mai dimplomatul.

 

De la lansarea fabricației EboBoost de 1 litru, în 2012, Ford a produs peste un milion de astfel motoare la Craiova și Koln. „Unitatea noastră de producție din Craiova are o contributie majoră în ansamblul sistemului global de producție al Ford”, a declarat Jan Gijsen, președintele Ford România.

 



25 COMENTARII

  1. #21
    Oldtimer
    Data de inscriere
     09-12-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1019

    Pt transport de marfa NU AI NEVOIE de autostrazi ci de cale ferata. Ford are la dispozitie cale ferata pana in fabrica. intr-un tren se incarca aprox 250 masini care desi ajung la destinatie sa zicem cu un timp mai mare tot e mai eficient.

  2. #22
  3. #23

    D-le ambasador,vorbiti cu madam Olguta-Larguta,ca are niste proiecte de autostrazi de iti sta mintea capra !!!

  4. #24

    Este adevarat este nevoie si de
    strazi nu doar de masini

  5. #25
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1236

    Ambasadorul asta a vorbit si el ca sa se afle in treaba.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.