Activitatea DNA, lăudată de americani

Activitatea DNA, lăudată de americani

672
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ambasadorul american, Hans Klemm, aflat, ieri, în vizită la Ford, a abordat și subiectul corupție. “Corupția este furt din bunuri publice pentru profit personal, afectează românii de rând, dar afectează în mare măsură și comunitatea de afaceri”, a spus Hans Klemm.

 

Diplomatul a lăudat activitatea DNA și, deși au fost făcute mii de arestări, este convins că lupta cu fenomenul corupției va fi una de cursă lungă. “DNA-ul, justiția română, a început în ultimii ani să adune un palmares foarte pozitiv în privința anchetării, punerii sub acuzare, condamnării, iar mai apoi pedepsirea celor ce au furat de la poporul român. Acest lucru trebuie să continue, sunt convins că așa va fi, Guvernul Cioloș a zis foarte clar că intenționează să dea resurse DNA-ului și să susțină o justiție independentă. Aceasta este o luptă ce va trebui să continue o lungă vreme, însă România a avut deja un start foarte bun, un start ce începe să fie recunoscut regional și internațional datorită eficienței sale”, a mai spus Hans Klemm.



3 COMENTARII

  1. #1

    Mai da-i in p##a mea de americani

  2. #2

    Cand americanul te lauda, in spate iti pregateste ceva !

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3399

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.