Craiova: Șoferi prinși băuți la volan

Craiova: Șoferi prinși băuți la volan

1.409
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Doi bărbați, unul din Șimnicu de Sus și altul din Craiova, au fost prinși de polițiștii Biroului Rutier, aflați în supravegherea traficului din Craiova, conducând sub influența băuturilor alcoolice. Ambii au refuzat recoltarea de probe biologice și s-au ales cu dosare penale.

 

Costinel C., de 36 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, a condus un autoturism, pe ”Calea Severinului”, deși avea o concentraţie de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Când i-au solicitat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a refuzat. Polițiștii rutieri au stabilit și faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat.

 

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere cu permis suspendat și refuz recoltare probe biologice.

 

De asemenea, azi-noapte, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic pe Florin M., de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe Strada ”Nicovalei” din Craiova, cu o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și el a refuzat să-i fie recoltat sânge de medicul de gardă. Celui în cauză i s-au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

 

Foto: arhivă



8 COMENTARII

  1. #1

    S-au facut atatea razii, cum poti sa te mai urci la volan? !!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4904

    Legea e proasta la acest capitol. Unii si beti au reflexe mai rapide decat altii treji. Nu incurajez consumul de alcool si condusul automobilului dar legea este proasta la noi. Prin alte parti poti sa bei 2, 3 beri si sa mergi linistit..

    Ar face bine sa dezvolte infrastructura.. indicatoarele.. educatia rutiera.. si legea..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3

    Suspendatile permisele ,Sa nu mai conducă niciodată. Eu am permis si nu mai am curaj sa conduc din cauza acestor idioți.

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3386

    S au gândit ca dacă e noapte nu i oprește nimeni

  5. #5

    La cat mai multe razii! Poate s-or potoli betivanii!

  6. #6

    Sau poate e prea complicat cu covrigul:

  7. #7

    Nu este complicat cu covrigul complicat este cu aceste catastrofe care isi obtin permisul stiti si boi cum nu est nevoie sa mai vb eu .Asa ca nu este vorba de covrig ,cînd conduceam eu poate tu erai mic copil……

  8. #8

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.