Olguța Vasilescu: ”Felicitări câștigătorilor! Competiția a însemnat schimbarea imaginii orașului”

Olguța Vasilescu: ”Felicitări câștigătorilor! Competiția a însemnat schimbarea imaginii orașului”

1.592
42
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, i-a felicitat pe finaliștii competiției Capitală Europeană a Culturii 2021, după aflarea numelor orașelor selectate să meargă în următoarea etapă a competiției. ”Felicitari castigatorilor! Pentru noi aceasta competitie a insemnat schimbarea imaginii orasului”. Mesajul a fost postat pe pagina sa de Facebook.

 

Cluj, Baia Mare, Timisoara si Bucuresti au intrat in etapa finala pentru Capitala Europeana a Culturii 2021. Contrar strategiei de pana acum a juriilor pentru desemnarea finalistelor, anul acesta au fost preferate orase deja foarte dezvoltate din punct de vedere economic. Felicitari castigatorilor! Pentru noi aceasta competitie a insemnat schimbarea imaginii orasului”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook.

 



42 COMENTARII

  1. #1
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    15003

    Poate ca trebuia sa dezvoltam intai economic orasul si noi si s-o lasam mai usor parangheliile, festivalul Dacilor, festivalul medieval (cand in tara era doliu national), etc.

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  2. #2

    Nimic din ce a început, nu a finalizat sau să respecte termene de execuție decente. Această decizie încununează o conducere haotică și ineficienta. Păcat de noi. Păcat.

  3. #3

    Pacat de drumurile Craiovei facute praf dar cu statut de „reabilitate 2015”. Realitatea e ca tot ce face femeia asta e doar o spoiala, si nu avea cum sa ajunga finalista in concurs cu Clujul. Acolo oamenii chiar cred in cultura si promaria e cladita pe adevar, nu interese personale.

  4. #4

    Cine sa faca ceva???sa fim seriosi …….

  5. #5

    „anul acesta au fost preferate orase deja foarte dezvoltate din punct de vedere economic” ,pai si noi cu ce ne-om fi prezentat : cu fabrica de biscuiti )))

  6. #6

    Probabil ca e de vina arbitrul… a fost uda iarba… chestii de astea… urmeaza justificarile Aici trebuia o viata sociala corespunzatoare. Degeaba tragi tare de cultura, daca oamenii sunt flamanzi. Criteriile culturale sunt dupa infrastructura locala si nivelul de multumire al oamenilor. Pana la urma turistii aia nu vin sa stea doar in filarmonica, muzeu, biblioteca… ei vin sa vada un oras in ce are el specific cu adevarat. Ori, fara oameni multumiti, ala nu mai este oras.

  7. #7

    Ce sa zica si ea… dupa ce a luat-o in dos apoi in bot

  8. #8

    GATA ! TI se apropie ceasul !Numaratoarea inversa a inceput ! PAVEL BADEA PRIMAR !!!

  9. #9

    E bine ca stiti sa felicitati doamna primar

  10. #10

    Normal..o decizie previzibila…acum sa vedem cum va justifica si sumele uriase deturnate pentru ‘proiectul’ acesta…practic orasul a fost sufocat de ‘cultura’!

  11. #11

    ce e cu ea ? ca nu e nici pe jumate terminata

  12. #12

    Sper sa scăpăm de jigodia asta și Doamne ferește sa ajungă primar nenorocitul ala de Badea.

  13. #13

    Incredibil!Cred ca a fost „blat”.

  14. #14

    PERFECT ! Sunt de acord !Hai sa incepem o campanie de propunere a unui candidat care sa faca ceva si pentru oamenii acestui oras! Acest oras are nevoie de prosperitate! Cind cetatenii orasului sunt prosperi si orasul va deveni prosper ! Ne-am saturat de proiecte europene menite sa umple buzunarele mafiotilor ! Nu mai dorim proiecte europene fara nicio utilitate pt. cetatenii urbei !

  15. #15

    Ghicitoare : CE FEMEIE POLITICIAN DIN CRAIOVA POATE SA -L BATA LA BAUT PE BASESCU ?

  16. #16

    Marea schimbare va fi in primavara!

  17. #17

    Lasa ca avem o sansa anul urmator. La cat de sparte sunt strazile si pline de gropi concuram la Off Road sau se muta cursele Dakarr la noi

  18. #18
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Mesaje
    575

    Am vazut si eu clipul de promovare al Craiovei drept capitala culturala europeana. Mi-au placut foarte mult imaginile chiar daca stiu ca orasul are si zone extraordinar de murdare/sarace de care ne-am prefacut ca nu stim pt alea 2-3 minute de video.

    Dar cel mai mult mi-a sarit in ochi (sau mai bine zis in urechi) muzica folosita in clip care cred eu denota aceeasi mentalitate prafuita, veche, pur romaneasca a celor din conducere. Un soundtrack dramatic, demn de filme thriller/actiune/horror de la Hollywood. Niciun sunet de fericire desi asta voia sa promoveze filmul. Pentru mine asta a stricat clipul.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  19. #19
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    26

    Felicitari !!!
    Nici nu ma asteptam vreodata. Numai niste paranoici si cu olga puteau sa creada ca acest oras o sa fie vreodata capitala culturala europeana. Doamne apara si pazeste. Asta a distrus orasul in 3 ani de cand au puso mafiotii psd-ului la putere, si ea stie sa se dea in spectacol prin ziare si la tv, sa se laude ca ce a facut ea nu au facut altii de 25 de ani. Da, ea a facut ce nu a reusit nimeni, sa distruga acest oras in 3 ani. Este prafffff !!!!!!
    Chiar azi am fost sa fotogafiez dezastrul de pe Calea Bucuresti, la asa zisa mare asfaltare si reabilitare, sau cum dracu s-o numii. Cred ca este marea bataie de joc. Strada aia este valuri valuri, deja gropi, asfalt pus de mantuiala, guri de canal lasate, asfaltul in jurul gurilor de canal ori este mai sus de cota asfaltului cu 2-3 cm ori mai sus. Rusine !!! Asta nu ar mai trebuii sa o prinda urmatoarele alegeri aici.

  20. #20

    Are ceva concret? Palavre ..sa vedem

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.