Marfă contrafăcută, descoperită la Frontiera Bechet

Marfă contrafăcută, descoperită la Frontiera Bechet

344
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

BECHET. Poliţiştii de frontieră doljeni de la Bechet au descoperit, în urmă cu două zile, într-un autoturism marca Renault Espace şi într-un autocamion marca Volvo, carcase de telefon, flacoane cu apă de toaletă şi articole vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute,  pe care doi cetăţeni polonezi intenţionau să le introducă în ţară.

“Cu ocazia controlului amănunţit la un autoturism marca Renault Espace şi la un autocamion marca Volvo, condus de cetăţeanul polonez Zdzislaw P., în vârstă de 51 ani, respectiv cetăţeanul polonez Jerzy B., în vârstă de 48 ani au fost depistate: 405 bucăţi carsase de telefon, 27 tricouri şi 60 flacoane apă de toaletă,  succeptibile a fi contrafăcute”, se arată într-un comunicat de presă al IJPF Dolj.

Persoanele  sunt cercetate penal pentru punerea în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile, iar întreaga cantitate de bunuri în valoare de 32 000 lei a fost reţinută de către autoritatea vamală.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.