Lia Olguța Vasilescu către deputatul Mihai Voicu: “Nu-mi da lecții anticorupție, bubosule!”

Lia Olguța Vasilescu către deputatul Mihai Voicu: “Nu-mi da lecții anticorupție, bubosule!”

4.545
69
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Reactie_Olguta_vasilescu_1După ce deputatul Claudiu Manda a înjurat birjărește un craiovean plecat la muncă în Anglia, astăzi primarul Craiovei a sărit la gâtul deputatului Mihai Voicu. Într-o postare pe facebook Voicu a criticat atitudinea colegului său Manda. “Două observații, pline de dezgust:
1. Așa tratează președintele PSD Dolj un craiovean
2. Nu doar politețea, ci și cratimele reprezintă un mister pentru PSD” a postat Voicu pe pagina sa, alături de printscreen-ul ce arată conversația dintre Sorin Iovu șoferul de TIR și deputatul PSD Claudiu Manda.

Cu 2 zile înainte Mihai Voicu făcuse o remarcă și la adresa pierderii de către Craiova a competiției pentru desemnarea Capitalei Culturală Europeană.

Reactie_Olguta_vasilescu_2Miroase foarte urât cu proiectul Craiovei. Știați că proiectul din Baia Mare a costat 5000 de euro iar cel din Craiova 3.000.000? Baia Mare s-a calificat . Fără comentarii.
Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei a reacționat dur pe pagina personală de Facebook, la adresa deputatului PNL Mihai Voicu “De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!”.
Comentariile au început să curgă la postarea primarului Lia Olguța Vasilescu. Printre cei care și-au dat cu părerea se numără și viceprimarul Craiovei Dan Dașoveanu. “Nu l-am văzut la un eveniment cultural în ultimii 10 ani! Poate preferă manelele!”, a spus acesta. Culmea este că Primăria Craiova s-a asociat anul trecut în luna mai, cu Caravana lui Axinte și a organizat în centrul orașului un spectacol cu manele și momente vulgare. Prinre cei care au urcat pe scenă s-a numărat manelistul Vali Vijelie.

Foto: nouapresa.ro



69 COMENTARII

  1. #1

    incredibil! ce modele avem,din pacate!

  2. #2

    La cate a facut pt orasul asta, ii acceptam sa il si scuipe

  3. #3

    Cred ca simt miros de dna,au devenit nervosi…

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4919

    Alga ar trebui aleasă președinta delfinilor din Marea Moartă..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  5. #5

    sunt doua lepre care manaca bani europeni .OLGA o aiurita si MANDOLINA asta un afemeiat

  6. #6

    Si iubitii amanti trebuie aparati , nu?

  7. #7
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Locatie
     craiovita
    Mesaje
    84

    acestia au fost, sunt si vor fi alesii Craiovei. din pacate scursurile din fruntea urbei sunt emblematice pentru majoritatea populatiei. si tot din pacate, se va demonstra din nou asta la viitoarele alegeri.

  8. #8

    Buni politicieni și ea și manda…….o bețivanca și un golanas care a urcat cu banii lu taticu

  9. #9

    hei,cucoana Olguta,tu vb,de anticoruptie,mai bine ai spune unde sunt banii pt.proiecte de capitala europeana pt. ca vad ca ai clacat.

  10. #10

    mai bine ai gandi sa faci un spital de 5 stele ptr locuitori craiovei nu capitala europeana sau stadioane spit nr 1 este focar de infectii moare lumea contac microbi din acel spit de ce nu faci nimic

  11. #11
  12. #12
  13. #13

    ai probleme mari crezi ca sunt importante stadioanele sau spitalele

  14. #14

    Să facă stadioane..că de acolo fură mulți..din toate partidele…să moară proștii cu zile prin spitale…

  15. #15

    Lio…ciocâr….i-auzi….cum…ZORNĂIE……CĂTUȘELE

  16. #16

    Da ce-a făcut bre camuflatule?

  17. #17

    Doamna Primar LOV va rog si pe aceasta cale sa faceti cunoscut CRAIOVENILOR Rezultatul STUDIULUI DE FEZABILITATE REFERITOR LA,,Extinderea de retea de distributie energie electrica catre consumatori casnici in conformitate cu LEGEA 123/2012 ART51 ALIN 1,2,3,4, coroborat cu ordinul Presedintelui A N R E 75/2013 ,pentru zona VETERANI-CRAIOVA ,,EXCUTAT DE SC CEZ DISTRIBUTIE SA LA COMANDA PRIMARIEI CRAIOVA .Deasemenea VA SOLICIT PUBLIC ,,REZERVARE BUGETARA la capitolul INVESTITII a sumei necesare puneri in practica a acestui studiu ,IN PROPUNEREA DE BUGET VENITURI -CHELTUIELE PE ANUL 2016

  18. #18

    sa renoveze si sa intretina ce avem ca de facut nu maiface nimeni nimic

  19. #19
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Locatie
     craiovita
    Mesaje
    85

    cred ca nu a fost zi in care aceasta mahalagioaca ordinara sa nu jigneasca si in stanga si in dreapta. si din ce functie !! de demisie de onoare nu poate fi vorba, nu stie ce e aia onoare

  20. #20

    ce bine x zisasi doamna primar pe cand un spital la normele europene ca sa ai si um oras european scuze un oras sau capitala europeana cum ziceai

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.