(Video) Interviul săptămânii: Pavel Badea, consilier local, despre șomaj, Târgul municipal și...

(Video) Interviul săptămânii: Pavel Badea, consilier local, despre șomaj, Târgul municipal și infrastructura Craiovei

3.397
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Consilierul local Pavel Badea este primul om politic care și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Craiova. Ce l-a determinat să ia această decizie? Care sunt cele mai mari probleme ale orașului? Sunt doar câteva dintre întrebările la care ne-a răspuns.

 

Lipsa locurilor de muncă și infrastructura nu tocmai la standarde europene din educație, acestea sunt  două dintre cele mai mari probleme ale Craiovei, în accepțiunea consilierului local Pavel Badea. “Cel mai important în următoarea perioadă ar fi să investim în copiii noștri, grădinițe, școli, licee, să le aducem la un standard ce ne permite nouă, celor care avem copii, să credem că au cele mai bune condiții pentru a face un învățământ performant”, a spus alesul local.

 

La capitolul șomaj, Craiova stă prost. Avem cel mai mare număr de șomeri din țară. Ar putea fi, însă, un atu în atragerea de investitori, consideră Pavel Badea. “Trebuie să facem eforturi mari pentru a aduce investitori nu numai străini ci și români, care să investească în zona noastră. Cea mai mare valoare a orașului în momentul actual consider că este puterea demografică“, ne-a declarat Badea. Iar pentru asta, parcurile industriale par să fie o soluție. E drept, recunoște că există o problemă: “lipsa terenurilor”. Dar, orice problemă are o rezolvare. “Este adevărat că nu avem foarte multe terenuri la dispoziție pentru a dezvolta aceste parcuri industriale, dar putem, eventual, noi, primăria, să cumpărăm aceste terenuri și să aducem utilitățile acolo”, a precizat Pavel Badea.

 

Cu alesul local am discutat și despre evenimentele mai puțin fericite întâmplate săptămâna trecută: pierderea competiției pentru titlul de Capitală Culturală și incendiul din Târgul Municipal. “Este trist că avem un târg care își desfășoară activitatea de aproape trei ani și noi nu avem în locația respectivă obținute autorizațiile ISU. Asta arată că cel care este proprietarul nu a investit suficient pentru a asigura condițiile de securitate celor care vin acolo, iar primăria nu și-a făcut datoria să vadă dacă partenerul cu care este în afaceri are acele autorizații obținute”, a mai declarat Pavel Badea.

 

Interviul integral în video-ul de mai jos.



6 COMENTARII

  1. #1

    La cât caşcaval are, nu-l înțeleg de ce se mai bagă în rahat ?!

  2. #2

    pentru că-l are din rahat…ce ai vrea să stea ascuns acum?

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4463

    daca face in primarie ce a facut in fotbal e ok

  4. #4
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1915

    Badita,daca esti serios ca si in fotbal o sa te iubeasca lumea,eu unu il votez,nu mai vreau sa ii vad ranjetul vodkutei

  5. #5
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8635
    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  6. #6
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1915

    Acest om a facut cariera pe efortul lui,l au aplaudat de nenumarate ori.oamenii de pe stadioul Oblemenco,ca dictia nu este una de doctorant,nu ma intereseaza,eu vreau oameni care sa faca ceva pt noi,cetatenii de rand,m-am saturat de cuvinte si fraze decupate din carti de psihologie politica,vrem fapte

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.