(FOTO) O țeavă de gaze s-a fisurat după ce două mașini s-au...

(FOTO) O țeavă de gaze s-a fisurat după ce două mașini s-au ciocnit și una a ricoșat în conductă

612
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Nicolae Afrem, în vârstă de 48 de ani, șoferul unui Opel, nu a acordat prioritate unui taxi, la intesecția străzii Vasile Alecsandri cu Buciumului și l-a lovit în plin. În urma impactului, Opelul a ricoșat în gardul și tabloul de gaze al unei case. Locuitorii din zonă au sunat imedat la 112. “Am simțit mirosul de gaz din casă. Vă dați seama că ne-am speriat. Era de ajuns o scânteie ca să se întâmple o nenorocire. Bine că au venit repede cei de la gaze”, a spus un martor.

Pompierii au ajuns primii la fața locului și au luat toate măsurile pentru a preveni o eventuală tragedie. “Echipa de la Distrigaz se ocupă de remediere problemei. Pompierii au luat bornele mașinilor și asigură perimetrul”, a declarat Florin Cocoșilă purtător de cuvânt ISU Dolj.

Șoferul vinovat a rămas fără permis și s-a ales și cu amendă. “Bărbatul în vârstă de 48 de ani a primit o amendă de 630 de lei și i-a fost supendat permisul pentru 60 de zile”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Toate daunele vor fi plătite de compania de asigurări la care are încheiată polița RCA.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4931

    Oare al catelea accident este care se intampla in intersectia vietii de acolo???:

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    307

    Bine ca nu s a intamplat ceva grav

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.