PNL vrea să știe pe ce s-au dus banii pentru Craiova Capitală...

PNL vrea să știe pe ce s-au dus banii pentru Craiova Capitală Culturală

2.084
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,67)

”Acum, că am ieșit din competiție, vrem să știm care au fost cheltuielile făcute de această Asociație (Craiova Capitală Culturală Eiropeană 2021 n.r.) care ne-a reprezentat în ultimii doi ani. Totodată, vrem să știm și strategia care a stat la baza acestei candidaturi pe care noi ne-am exprimat-o și care, din nefericire, nu a fost câștigătoare. Înfrângerea e a Executivului, a noastră, a craiovenilor, și vrem să știm unde am greșit”, a cerut, astăzi, consilierul local Pavel Badea, în numele PNL, înainte de începerea ședinței CLM Craiova.

 

Liberalul Pavel Badea a afirmat că PNL regretă că orașul a ieșit din competiția Capitală Europeană a Culturii 2021” și că este necesar ca cetățenii să știe pe ce au fost cheltuiți banii. ”Ne exprimăm și noi regretul că am ieșit din această competiție Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021, pentru că, noi, cei de la PNL, am susținut necondiționat toate proiectele pe care Executivul ni le-a propus pentru obținerea acestei candidaturi”, a spus alesul local.

 

… Și demiterea directorului SC Piețe și Târguriclaudiu neagoe

 

Totodată, Pavel Badea a cerut, în numele Partidului Național Liberal, demisia directorului SC Piețe și Târguri Craiova, Claudiu Neagoe (foto alăturată), pentru gestionarea problemei Târgului Municipal. ”E un subiect extrem de important și vrem să avem un răspuns din partea Executivului dacă a existat, în primul rând, autorizație de funcționare și dacă a existat autorizație ISU, pentru că dacă aceste două autorizații nu au existat, noi cerem demiterea directorului de la SC Piețe și Târguri. Am avut un eveniment acum o lună și ceva în care 62 de oameni au murit la Colectiv, iar Executivul nu a înțeles nimic din acest lucru”, a mai spus consilierul local.

 

În cadrul ședinței CL, Claudiu Neagoe a explicat că responsabili cu obținerea celor două autorizații a fost proprietarul terenului, firma Texim, care ar fi trebuit să se ocupă de obținerea lor. Totodată, acesta a precizat că în momentul de față se desfășoară o anchetă și că, după aflarea rezultatelor și în funcție de ele, va lua în considerare și o eventuală demisie. 

 



16 COMENTARII

  1. #1

    De unde curiozitatea asta fix acum? Nu cumva vrea PNL sa faca pe justițiarul si sa ia ochii lumii cu corectitudinea lor iesita din comun?

  2. #2
  3. #3

    Nu, îl băgară pe badea în min 90 să dea gol cu sfecla

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    166

    pan ala urma putin imi pasa cine e badea si ce interese are deocamdata … intrebarile puse sunt pertinente si cred ca majoritatea craiovenilor vor sa afle raspunsul cu atat mai mult cu cat in numele „Craiova Capitala Cultural Europeana” s-au facut niste investitii prin care tot orasul e varza … asa ca vrem sa vedem ce finalitate au aceste proiecte, acum ca orasul tot a iesit din competitie… asta ca sa nu luam in calcule trecerile de pietoni pictate de pe care vopseaua a disparut a doua zi …

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-11-2015
    Mesaje
    21

    Vorbeste Badea de culturaaaaaaaaaa Penibil a ajuns PNL-ul. Aveau oameni de cultura odata … personalitati pe care ii ascultai cu placere. Acum parca e mahala … RUSINE Bratianu, rusine Sturdza, rusine Duca … rusine ca ati lasat partidul pe mana astora ca l-au facut ISTORIE din partid istoric

  6. #6
  7. #7

    Care PNL? Poate PDL ascuns in PNL in frunte cu cinstitul Badea si Stroe.

  8. #8

    Sa intrebe consilieri. Afacerile acestora capuseaza bugetul local.

  9. #9
  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4940

    E simplu. Banii s-au dus pe acte de cultură gen:
    Războaiele Dacii și Romanii în izmene organizate ba pe stadion ba pe velodrom
    Papușile zombi ocupă strada..
    Dansul ocupă strada
    Picturi urbane..
    Diverse spectacole și evenimente artistice
    Diverse spectacole și evenimente artistice muzicale organizate de Filarmonica, Ansamblul Maria Tănase, Teatrul de Păpuși, Teatrul Național
    Diverse intenții de a culturaliza populația Craiovei inițiate de Biblioteca AMAN, de Casa de cultura Traian Demetrescu,
    Reprezentații, expoziții.. la muzeul de artă sau de istorie..
    Diverse reprezentații artistice în aer liber cu acces gratuit pentru locuitorii Craiovei..
    Au mai fost prin Craiova câteva lansări de carte de proză sau poezie..
    Câteva conferințe artistice.. Și cam astea au fost din ce știu eu la ce am participat sau ce am văzut prin presă când nu am fost pe aici…

    Aaa.. Am uitat diversele spectacole de la Opera Română .. Vreau să stau și eu la Balconul nr 1…. aaa.. da nu sunt director de operă.. .. nici popă și nici mason să am balconul rezervat …. aaa și nici n-am nici gagică balerină.. eu mi-am înșelat vaca cel mult cu o broască

    Era să cad în bot alalteri dimineață pe trecerea pictată în pian de la amandina.. Ăia acolo pun pariu că nu au folosit vopsea specială pentru asfalt..

    Apropo cu apartamentele alea pentru balerine ce se mai aude? S-au dat? S-au aprobat? Eu zic să se dea.. Ce? Acum că am ieșit din concurs nu mai avem nevoie de microcultură în cartiere?? ăă?

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  11. #11
  12. #12

    Daca am iesit din competitie asta inseamna ca se renunta si la multe proiecte care trebuia sa fie terminate pana atunci,

    Iar asteptam „700” de ani sa mai visam la un oras de capitala culturala! (Un oras frumos, pus la punct din toate punctele de vedere!

  13. #13

    mai corecti decat astia din PDL nici nu mai sunt altii!

  14. #14
  15. #15

    Daca iese „taranul” asta primar,o sa fie jale !

  16. #16

    Badea nu stie ca este consilier,atunci cred ca a asitat degeaba la sedintele consiliului

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.