Craiova: Vitezomanii și-au ”predat” permisele

Craiova: Vitezomanii și-au ”predat” permisele

896
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Nu mai puțin de 16 permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri în vederea suspendării după ce au găsit în trafic 241 de șoferi care au călcat accelerația peste măsură, totul în numai o zi. Duminică, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj, agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi Filiași și ai formaţiunilor rutiere au au mers în misiune pe drumurile din oraș, unde au constatat sute de abateri.

 

În cadrul activităților desfășurate de polițiștii rutieri au fost constatate 265 de abateri de natură contravențională de peste 70.000 lei, dintre care 241 amenzi au fost aplicate pentru viteză neregulamentară. Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 16 permise de conducere.



8 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    IN FIECARE ZI AR TREBUI SA APLICE LEGEA

  3. #3

    rau e cand lovesc in cei care lucreaza pentru diferite firme si sunt constransi sa alerge pe sosele….pe patroni ii doare in c*^” , tovarasii de la circulatie te trimit acasa , iar beizaidelel circula la fel si nu patesc nimic….unde e legea pentru toti ??

  4. #4

    Cât și pentru noi, atât și pentru ei .

  5. #5

    Trebuiau să meargă cu 50Km pe oră și au mers cu 60…milogi puli pe cine trebuie să oprească, se fac că nu-i văd (se întorc cu spatele)aparte… între ei se scapă, se salvează…căcați cu ochii.

  6. #6

    S o fut in gura de lege si pe aia care au facut o …sa iei 630 lei amenda numai pt ca ai uitat permisul acasa …cea mai tare lege asta e …facuta de zdrentele alea care isi acorda salarii peste salarii si pensii speciale si noi ii votam ca prostii…630 de lei fara SA INCALCI PRACTIC NICIO REGULA DE CIRCULATIE !!!!!

  7. #7
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    410

    foarte buna treaba,dar sa veniti si la mine pe strada slanic in bresti,sau capsunilor sa vedeti seara inca un inrait cuy un BMW de italia cum arunca pietrelele pe care Doamna Primar doar ce ne-a facut strada curand,m-as mira ca acest incult sa nu intre curand si peste noi in casa!!!,nu m,ai vorbesc de speriatura pe care o patesc din somn

    Edited by MOD
  8. #8

    Astia sunt braconieri, stau la panda pe arterele care sunt cu sens unic si 2-3 benzi de circulatie pe sens si sa mergi cu 50/h, iar acolo unde se blocheaza circulatia si se fac cozi de 1 km nu-i vezi nici daca tragi cu pusca. In concluzie astia sunt militienii care au norma, si nu politistii care trebuie sa fie in strada ptr. a preveni!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.