Percheziții domiciliare în Bechet, Ostroveni, Sadova, Daneţi si Mârşani

Percheziții domiciliare în Bechet, Ostroveni, Sadova, Daneţi si Mârşani

2.358
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii din Bechet au efectuat, ieri, 11 percheziţii domiciliare în localitățile Bechet, Ostroveni, Sadova, Daneţi si Mârşani, la locuinţele unor persoane bănuite de deţinere şi comercializare ilegală de produse din tutun şi articole pirotehnice.

 

petarde

Oamenii legii au descoperit la locuinţa lui G. Stan, 61 de ani, din Bechet, 2.478 de articole pirotehnice, deţinute în mod ilegal, iar la locuinţa lui S. Lucian, 42 de ani, din comuna Daneți, alte 400 de articole pirotehnice, deţinute tot ilegal.

 

Polițiștii au identificat și la locuinţele lui I. Tudorel, 51 de ani, din comuna Ostroveni, și T. Cosmin, 41 de ani, din comuna Marşani, 48  de pachete de ţigarete, provenite din contrabandă. De asemenea, la locuinţa lui T. ION, 28 de ani, din Daneţi, a fost găsit un pistol de tir cu aer comprimat, pentru care proprietarul nu deţine autorizaţie. pistol

 

Polițiștii doljeni continuă cercetarile pentru săvârşirea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, deținere ilegală de articole pirotehnice și contrabandă.

 

Tot ieri, 21 decembrie a.c., polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuința unui alt doljean bănuit de deţinere şi comercializare ilegală de produse din tutun şi articole pirotehnice. Oamenii legii au descoperit la locuința lui I. Robert, 60 de ani, din comuna Afumaţi, 500 de țigarete fără timbru de marcaj fiscal, precum și 59 de  obiecte pirotehnice, toate provenite din contrabandă. Cele 500 de țigarete pachete au fost indisponibilizate în vederea predării la Direcţia Regională de Operațiuni Vamale Craiova. Şi în această cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deținere ilegală de articole pirotehnice și contrabandă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3432

    Slăbuță captura.

  2. #2

    a intrat pe la sate … cu pusca …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.