Percheziții la comercianții de artificii din Dolj și alte 22 de județe

Percheziții la comercianții de artificii din Dolj și alte 22 de județe

820
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiști specializați în arme explozivi și substanțe periculoase au descins în 50 de locații din București și 22 de județe din țară. Perchezițiile domiciliare se desfășoară într-un dosar penal de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice şi comercializare către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

 

Oamenii legii efectuează percheziții în Bucureşti, dar și în județele Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vâlcea şi Vaslui. “În fapt, începând cu luna iunie a.c., reprezentanţii unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Timişoara ar fi comercializat persoanelor vizate articole pirotehnice din categoriile celor interzise la deţinere persoanelor fizice neautorizate şi destinate folosirii exclusiv de către pirotehnicieni. Articolele pirotehnice ar fi fost comandate şi primite de către persoanele vizate prin intermediul unor firme de curierat, evitând astfel eventuale controale din partea autorităţilor”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

 

Toate persoanele care vor fi depistate vor fi duse la audieri la sediile de poliție de care aparțin.

 

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4965

    Ba ma lasi.. o sa ajungem sa folosim artificii din alea de erau pe timpul lu’ Ceausescu.. pe bete..care le ti in mana si fac scantei ..
    Au mai murit si satanistii aia din colectiv inainte de sarbatori ca sa interzica astia indefinit.. permanent si total artificiile.. pentru populatie de anul nou.. Tara lu peste Prajit.. Vai de capu lor de autoritati cu legile lor tampite ca doar nu le foloseam in casa ci dadeam cu ele afara sa bubuie..

    Sa faca in puii mei derogare la lege sa poti sa cumperi pe 29, 30 si 31 artificii si sa le poti folosi pe 1.. Ce mare lucru? Ce mare branza?.. Ce atatea controale? Ce atatia mascati si jandarmi ca doar nu facem trafic cu bombe atomice aici.. Autoritati statale de rasul lumii marionetele legilor de rasul lumii facute de oameni de rasul lumii.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.