Au curs amenzile pentru viteză, în minivacanța de Crăciun

Au curs amenzile pentru viteză, în minivacanța de Crăciun

1.150
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii rutieri doljeni nu au lăsat garda jos de sărbători. Minivacanța de Crăciun a fost prilej bun pentru câteva acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. Oamenii legii au aplicat 210 sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 33.000 lei. Dintre acestea, nu mai puțin de 163 de amenzi au fost apliacte pentru viteză excesivă.

 

 

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice șapte permise de conducere.

 

 

Spre exemplu, un tânăr de 28 de ani, din comuna Ghercești, a fost depistat de polițiștii rutieri conducând un autovehicul pe Calea București cu viteza de 102 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 945 lei, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.



7 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Dar pentru santierele care nu au organizarea de santier de ce nu au fost amendati. Drumul spre Melinesti este oprit in zona Tancodrom. Nu exista nici-o pancarda in care sa arate organizarea de santier. La fel si cu strada Bariera Valcii. Si gropile din zona garii.

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    341

    Se vede ca a fost Craciunul . Sa vedeti de revelion ce o sa fie

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    28

    Organizatia criminala organizata IJP Dolj ar face bine daca si-ar pune toate fortele in slujba cautarii ucigasilor adolescentei devorate de cainii comunitari in parcul Romanescu.

  5. #5

    Amenzi la greu!!!! În ue mergem regulamentar !!! Cînd venim în România facem cum ne taie capul… Ca aici daca ne opreste domnul militian sunam repede rudele neamurile sa ne scape de amenda..

  6. #6

    Daca nu iei o amenda doua pe an înseamna ca nu esti mafiiot.

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4970

    Altceva in afara de amenzi si treburi din astea pe care le-ar face orice copil de 13 ani mai stiu sa faca incompetentii astia?

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.