Trei pești și-un whisky – mita adjunctului Poliției de Frontieră Calafat

Trei pești și-un whisky – mita adjunctului Poliției de Frontieră Calafat

1.485
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comisarul şef de poliţie, adjunct al Poliţiei de Frontieră Calafat – Simion Costel, Ionuţ Damian, comisar, şeful Serviciului Control Trafic Frontieră din Cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, dar şi Ovidiu Cotoi, agent de poliţie al Frontierei Calafat, au fost trimişi în judecată pentru corupţie. Mai exact, Costel Simion şi Ionuţ Damian au fost trimişi în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, luare de mită şi cumpărare de influenţă. Dosarul a fost trimis Tribunalului Dolj.

În calitate de adjunct al şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, Costel Simion i-a solicitat lui Ionuţ Damian, şeful Serviciului Control Trafic Frontieră din cadrul ITPF Giurgiu, să-şi îndeplinească în mod abuziv sarcinile de serviciu privind verificarea activităţii de serviciu a agentului de poliţie Cotoi Ovidiu Florinel din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat. Astfel, Ionuţ Damian a efectuat un control şi i-a aplicat lui Ovidiu Cotoi o sancţiune formală, deşi faptele de care se făcea vinovat erau grave.

 

Conform unui comunicat al DNA, „în ziua de 11 noiembrie 2015, pentru a “recompensa” activitatea desfăşurată de şeful lor, inculpatul Simion Costel i-a solicitat în mod direct agentului de poliţie să-i remită unele bunuri pentru a le transmite în ziua următoare inculpatului Damian Ionuţ, cu ocazia deplasării în localitatea Giurgiu. Din datele existente la dosarul cauzei, a rezultat că inculpatul Simion Costel i-a solicitat inculpatului Cotoi Ovidiu Florinel să-i remită produse alimentare (peşte), pentru a le transmite, la rândul său mai departe, către şeful lor, aspect cu care agentul de poliţie a fost de acord. Totodată, în acelaşi scop, acesta din urmă i-a remis inculpatului Simion Costel, odată cu cei trei peşti, şi o sticlă de whisky 0,7 l“.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    87

    de-aia sunt atatea bancuri cu politisti

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4988

    De aia are toata lumea boala pe gabori si politicieni. Din ce mama masii de bani isi fac ei 3 vile si isi cumpara trei bmwuri sau audiuri sau mertane…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    84

    Traiasca militia de frontiera Dolj, protectoarea braconierilor!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.