Locatarii unui bloc din Brazdă, evacuaţi din cauza unei fisuri la o...

Locatarii unui bloc din Brazdă, evacuaţi din cauza unei fisuri la o conductă de gaze

351
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Locatarii imobilului D31 din cartierul Brazda lui Novac au fost evacuaţi din locuinţe după ce mai multe sloiuri de gheaţă s-au desprins de pe acoperişul imobilului şi au căzut pe conducta de alimentare cu gaze. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia, Distrigaz Sud, Poliţiei Municipiului Craiova. Zona a fost izolată. Totodată, au mai fost evacuaţi şi locatarii altor trei imobile aflate în apropierea celui la care a fost fisurată conducta de gaze.

De asemenea, un incident asemenător a fost înregistrat şi în cartierul craiovean Sărari. Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova a intervenit la  M21, sc1 şi 2, M 22, coloană de gaze la intrarea în bloc a fost afectată de gheaţa picată de pe acoperişul blocului. S-a dispus întreruperea furnizării de energie electrică dar şi cea de alimentare cu gaze.

Un alt apel a venit de la blocurile M21 şi M 22, din cartierul Sărari, unde locatarii au fost evacuaţi, după ce, conducta a fost fisurată de la o bucată de gheaţă căzută pe ea.

“Locatarii vor rămâne peste noapte fără gaze la bucătărie. Cei de la gaze încearcă, în această noapte, să remedieze problema”, a mai declarat căpitanul Florin Cocoşilă.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.