Civism, nu glumă! S-au pus cu lopata pe zăpada din stația de...

Civism, nu glumă! S-au pus cu lopata pe zăpada din stația de autobuz

2.106
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cum printre pasagerii autobuzelor craiovene întâlnești foarte rar alpiniști și foarte des pensionari, e dificil pentru ei ca, la coborârea din mijlocul de transport, să se pună de fapt pe urcat. Pe o moviloae de zăpadă înghețată. Evident, nici în sens invers nu le e mai lesne. Șoferii nu pot potrivi întotdeauna ușile în dreptul trecătorilor dintre muntișorii de un alb murdar. În plus de asta, neputând folosi alveola, autobuzele îngreunează circulația.

Pe Calea Severinului, în locul zis ”La geamuri”, doi reprezentanți ai Asociației ”Visit Oltenia” au detectat ceva ce nu era deloc greu de detectat, ci doar de îndepărtat. Movilele acelea de zăpadă. Și s-au pus cu lopata pe ele.

Cum doar doi oameni nu făceau față, fiindcă degeaba erau doi dacă aveau o unică lopată, au sunat-o pe direactoarea RAADPFL, Rela Filip. Au primit imediat ajutor: o lopată și întăriri umane.

Oamenii de la RAADPFL, mobilizați de acest exemplu civic, au continuat deszăpezirea și în stațiile de autobuz de la Groapă și de la Schmidt, respectând indicațiile date pe facebook de viceprimarul Craiovei, Dan Dașoveanu: „până la asfaltul negru“.

 

Sursa foto: Republica Oltenia

deszapazire 1 deszapazire 2 deszapazire 3 deszapazire 4 deszapazire 5 deszapazire 6 deszapazire 7 deszapazire 8 deszapazire 9 deszapazire 10 deszapazire 11 deszapazire



12 COMENTARII

  1. #1

    Ce civism? Nu vedeti ca sta cu lopata ca la fotograf

  2. #2

    Bravo pentru initiativa luata,bine ca nu s-a topit intre timp ))

  3. #3

    Noroc cu facebook-ul, asa mai afla si Dasoveanu despre deszăpezirea orașului. Altfel, săracul de el, muncește toată noaptea la primărie.

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     30-08-2007
    Mesaje
    99

    Dar cum s-a format acel munte de zapada? Au folosit statia de autobuz ca loc de depozitare pentru zapada de pe trotuar??

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     13-12-2008
    Mesaje
    65

    Imi pare foarte cunoscut acest personaj, in plus nu reusesc sa-l vad si pe cel de-al doilea personaj, sau erea sub acoperire?

  6. #6

    Imi pare foarte cunoscut acest personaj,ma poate ajuta cineva? In plus in articol sunt doi in poza apare decat unul, celalalt e sub acoperire?

  7. #7
  8. #8

    Exact din cauza „munților de zăpadă” nu staționează soferii in alveole..

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3526

    F bine…

  10. #10
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3045

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  11. #11

    O vere că nu pot fi amândoi în poză,își făceau unul la altul poze
    Dacă te uiți bine la ochelari și fes o să-ți amintești imediat cine e ))

  12. #12

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.