Victor Naicu este noul antrenor al CSU Craiova

Victor Naicu este noul antrenor al CSU Craiova

2.368
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noul antrenor principal al CSU Craiova este, de astăzi, Victor Naicu, în vreme ce Daniel Mogoșanu a fost numit în funcția de director tehnic. Din vechiul staff au fost păstrați Silviu Lung – antrenor cu portarii, și Cornel Blejan, preparator fizic, potrivit unei postări făcute pe site-ul oficial al Clubului.

 

Potrivit sursei citate, produs 100% al școlii de fotbal craiovene, Victor Naicu are peste 90 de meciuri în tricoul alb-albastru în prima ligă și șase în competițiile europene. Din vară, Naicu a condus juniorii A ai Universității.

 

Daniel Mogoșanu a făcut parte din echipa care a realizat eventul în 1991 și a câștigat Cupa în 1993, iar acum își propune să readucă Știința pe drumul spre performanță. Născut în Bănie, Daniel Mogoșanu are 147 de meciuri în tricoul Științei pentru care a marcat de 10 ori, reușind să cucerească titlul național (1991), precum și Cupa României, în două rânduri (1991 și 1993). A mai evoluat la Oțelul Galați și FC Argeș Pitești. S-a alăturat proiectului renașterii fotbalului din Bănie de la început. În ultimele două sezoane a fost antrenorul echipei a doua a Științei cu care a reușit promovarea în Liga a III-a, de asemenea a activat în cadrul clubului și la Centrul de copii și juniori.

 

Reprezentanții Clubului i-au transmis, tot pe site-ul oficial, mulțumiri lui Emil Săndoi pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului și mult succes în carieră.

 

Sursa foto Daniel Mogoșanu: csuc.ro



23 COMENTARII

  1. #21
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5019
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Cred ca se cam termina banii…

    Mda, ..trebuia să spele cumva și banii negri, cu clonele
    Acum s-au dus și angajează din ăștia, cu salariul minim. Cum a început, cu scandal, așa se va termina.
    Oamenii corecți ar fi făcut un club NOU, serios etc. Sportul de performanță nu se face așa, cu sponsori dubioși, clone, campanii electorale..
    Mi-a părut rău de sportivi, dar unii se pare că vor pleca pe bani mulți la alte cluburi. Măcar scapă de aici. Fotbalul românesc, în general, e penal rău de tot.

    In fotbalul romanesc nu ai ce sa vezi. Mai rau te enervezi decat poti sa te bucuri. Fotbalul romanesc este un circ ieftin. Universitatea Craiova era o stare de spirit.. e ca si cum ar deceda un om.. si s-ar naste altul cu acelasi nume in buletin.. Spiritul acelui om s-a dus.. A murit de mult.. Plus de asta chiar daca l-ai clona pe omul respectiv si ar arata 100% identic (stema sigla.. etc).. spiritul lui este altul.. fiindca spiritul momentan nu se poate clona cu nicio tehnologie moderna.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #22
  3. #23
    Junior
    Data de inscriere
     21-01-2008
    Mesaje
    100

    Gata.. se scufunda clonaaaa!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.