Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

Legea pumnului, aplicată de polițiștii Secției 2

3.145
115
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,00)

Un om al străzii a fost lovit cu pumnul de un echipaj al Secției 2 de Poliție Craiova. Întreaga scenă a fost filmată de clientii unui local și postată pe o rețea de socializare. Pe imagini se vede cum bărbatul are o discuție cu un polițist. Un alt agent de poliție se apropie și îi dă doi pumni, apoi oamenii legii îl trântesc într-un morman de zăpadă și îi aplică mai multe lovituri. Oripilați, clienții localului sar în apărarea omului străzii.

Incidentul s-a petrecut în cartierul 1 Mai după ce o doamnă a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată de un bărbat aflat în stare de ebrietate. „Femeia l-a indicat pe bărbatul respectiv.  În momentul în care polițiștii au încercat să-l legitimeze, acesta a devenit agresiv și l-au imobilizat și dus la secție unde a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Pentru că era foarte agresiv a fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Femeia care a reclamat agresiunea a fost audiată și nu a vrut să depună plângere împotriva omului străzii. Cei doi polițiști sunt acum cercetați de superiori pentru a se stabili dacă au intervenit regulamentar. În funcție de rezultatele anchetei se va stabili dacă vor fi sancționați.



115 COMENTARII

  1. #101

    Cînd vei fi violată ai să vezi cum umbli …….

  2. #102
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5022
    Citat Mesaj initiat de Udrea73
    E INFLATIE DE GABORI SUB ACOPERIRE PE FORUMUL ASTA , MULTA ………UE !

    O fi inflatie de gabori sub acoperire pe forum dar mai mare e invazia de ACABI de pe forum .. Nici daca fac apel la armata.. la servicii etc.. nu au vreo sansa.
    Imi vine sa rad la ce spune ala de mai sus. In niciun fel nu ma simt frustrat ca nu sunt gabor.

    Da ai dreptate.. am dreptul sa tac si tot ce spun poate fi folosit impotriva mea atunci cand ma voi reincarna in alta viata.. so.. mai zic inca o data A.C.A.B

    Doa’ Ajuta ca avem mai multe posturi de televiziune si nu doar tvr 1 ca pe vremea raposatului conducator patriot diliu mental.. Bine naiba ca mai exista internet, forumuri, ziare, articole.. unde poti sa-ti spui liber punctul de vedere si opinia…

    La cat i-am enervat eu chiar si de la distanta -wireless-, m-ar aresta gaborii o mie de ani si mi-ar da si amenda 10 miliarde de lei.. sa nu pot sa o platesc nici daca m-as reincarna de zece ori

    Astia daca ar avea putere m-ar face persona non grata..

    Bai politistilor, Romania a fost stat MILITIENESC pe timpul comunismului.. si ne indreptam cu pasi rapizi in contextul terorismului tot spre o Europa si o Romanie MILITIENEASCA.. Voi vreti sa fiti Dumnezeu pe pamant? Sub pretextul apararii ordinii si disciplinei avand legea in spate faceti fapte ilegale si abuzuri la greu

    EU n-am nevoie ma de voi. Stiu sa ma apar si singur si de fiecare data cand am avut nevoie de politie ati facut rahatul praf si l-ati expulzat in spatiu. Va faceti meseria in dorul lenii, in sictireala totala. Voi in loc sa prindeti infractori.. scapa infractorii de nici dracu nu-i prinde si ii legati pe aia de striga dupa ajutor.. sau mai bine spus ii amendati ca de ce striga dupa ajutor.. pentru deranjarea linistii si ordinii publice sau fiindca s-au uitat urat la voi ori fiindca nu s-au legitimat in secunda in care ati vrut voi.. sau gastiti voi vreun articol, vreun alineat.. vreun numar ceva de lege.. penibililor.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #103
    Senior Member
    Data de inscriere
     01-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    697

    boschetarii aia de pe margine ce faceau?de ce nu au intervenit pana sa vina politia?

  4. #104

    Dacă te agreasa pe tine nu cred ca mai tupeul sa dai comentarii ,,romani de cacao, ,,

  5. #105
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-03-2007
    Mesaje
    2

    Nu mai stie nimeni de frica Politiei,legislatia e facuta sa apere infractorii.

  6. #106
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-11-2013
    Mesaje
    34

    Politistii din pacate datorita arogantei si nesimtirii lor sunt doar infractori in uniforme,in proportie foarte mare.Ei sunt cei care bat oameni lipsiti de aparare,care opresc in trafic doar daciile vechi sa demonstreze ei cat sunt de inteligenti.Nesimtirea e principalul atribut ai acestor lucratori,platiti din banii nostri.Ei sunt slugarnici fata de smecherii tupeisti si fata de oamenii cu bani si isi arata muschii in fata alora slabi.Nu vorbeam de cazul de fata ca nu am fost acolo,ziceam asa in general

    Seriozitate
  7. #107
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1635

    Ce delirează unii pe aici

  8. #108
  9. #109
  10. #110
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-01-2015
    Mesaje
    0

    Hai ba mai lasatine ceausistilor, pai voi stiti cate bataie ia lumea prin sectii? Stiti conditiile in care se face o retinere si cate bataie iei? Pai daca tot va dati legisti… vino ma si iama si aresteazama sau retinema…imobilizeazama…da numi da cu pumnu in gura si cu picioarele in fata ca asta nu e „imobilizare” imobilizare e sa te puna jos sati puna catusele nu sa te ia in pumni si picioare, vorbiti aici de parca totul ar fi numai roze in tara asta…care din voi ati fost arestati?

  11. #111
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-01-2015
    Mesaje
    1

    Samoara familia mea daca ridica mana la mine de nu ii dadeam somn si imi si bagam pla in tablele lui pai e arestare e asta??

  12. #112
    Member
    Data de inscriere
     27-01-2013
    Mesaje
    172

    Rusine celor de la sectia 2! Il stiu pe Radu de mic copil si niciodata nu sa luat de nimeni!!! Cred eu ca femeia care a sunat la 112 e fantoma.ma indoiesc ca in urma celor intamplate nu depunea plangere! Sper sa fie da-ti afara din politie maimutele alea 2 care lucreaza pe bani publici.

    Tel:0761523692/0724925541YM:kraft.auto@yahoo.com
  13. #113
  14. #114
    Afacerist
    Data de inscriere
     29-11-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    131

    Unu mai prost ca altul, in timpul meseriei n-ai voie sa bruschezi un cetatean. Daca nu doreste sa fie legitimat il pui la pamant si il imobilizezi nu-l bati in acest hal. Daca nu era un om al strazii si ar fi avut pe cineva „in spate” cu siguranta acei 2 oameni ai legii erau buni de plata. Era de ajuns un avocat bun si putin cash iar cele 2 organe de politie sareau din traista cu vreo 10-15k. Pacat ca l-au matratat in halul acela.

    L-am reclamat, dar n-am depus plangere. Femei retardate …

  15. #115
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-12-2006
    Mesaje
    28
    Citat Mesaj initiat de key2dreams
    Samoara familia mea daca ridica mana la mine de nu ii dadeam somn si imi si bagam pla in tablele lui pai e arestare e asta??

    Esti coco )) ,,e grele” … omori in plm limba romana ….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.