Craiova: Bani posibil falși, descoperiți de casiera unui fast-food din mall

Craiova: Bani posibil falși, descoperiți de casiera unui fast-food din mall

2.793
19
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Un tânăr din Olt, student la Craiova, a descoperit cu stupoare că este posesor de… bani falși. Cristian Torbă a revenit, ieri, la facultate. A mers la mall, la un fast-food, iar când a vrut să plătească, casiera nu i-a primit banii. „Am fost să mănânc la mall. Doamna de la casa mi-a spus că ar fi o problemă cu banii. M-am dus la o bancă și mi-au confirmat că sunt falși. Am sunat la poliție și i-am predat. Nu știu exact de unde am primit banii. Am avut bancnote de 10 lei de la tata din pensie și am și primit rest la gară când am cumpărat bilet pentru Craiova“, ne-a declarat Cristian Torbă.

 

Reprezentanții IPJ Dolj au confirmat că au primit un apel prin 112 de la un tânăr care a susținut că ar avea în posesie bani falși. Poliția a preluat cele două bancnote, de câte 10 lei fiecare, și urmează să le expertizeze. Potrivit oamenilor legii, în urma analizei se va stabili dacă aceștia sunt falși ori este vorba doar de calitatea mai proastă a materialului.



19 COMENTARII

  1. #1

    De la stat) dupa ce ca sau pensii de nimic,mai sunt si bani falsi

  2. #2

    Cand aveti mai multe bancnote de 10 lei sa va uitati cu atentie la ele sa vedeti ca unele au nuante diferite. Eu cred ca si pe cei de la imprimerie ii doare in cot. Inainte banconta de 10 lei, era tiparita in relief, asemenea celei de 50 lei dar au renuntat din cauza costurilor prea mari de productie.

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    99

    )

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-11-2005
    Locatie
     cum dai coltu', pe dreapta
    Mesaje
    919
    Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat.
  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5033

    Astea ca astea de 10 lei.. au valoarea mica.. Alea de 100 de lei false au fost problema mare.. Militia a tacut.. Nu a dat absolut niciun comunicat ca ar fi bani falsi in circulatie. Mi-e greu sa cred ca prima data sunt informati de asta cand banii astia falsi sunt pe piata de cel putin 1 luna si ceva.. Au dat comunicat decat cu atentie la pisicutele de la bancomate..
    Probabil bancnota asta nu e falsa dar cu siguranta au fost si sunt bancnote din astea de 10 lei si de 100 de lei false inca in circulatie.. de unde au aparaut pe piata.. si cine le-a infuzat.. militia ar fi trebuit sa-si faca treaba si sa depisteze.. din pacate nu si-au facut-o asa ca ATENTIE la bani. VERIFICATI BANCNOTELE DE 10 lei si de 100 de lei din portofel.. ori primite ca rest.. ca s-ar putea sa aveti surprize surprize.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  6. #6

    Am primit si eu o bancnota azi de la Carefoor 1Mai

  7. #7

    crezi ca sunt facute in romania sa fie costurile prea mari?culoarea este schimbata din diferite alte motive,insa nu din cauza costurilor

  8. #8

    Robert Reason n-ai inteles nimic era vorba de emisii diferite.

  9. #9

    cauta pe google „bancnota 10 lei 2005” acceseaza primul rezultat si citeste descrierea. Vezi ca pe undeva scrie:

    Imprimare: mixtă (plană/ în relief), pe polimer.
    * Bancnota de 10 lei emisă în 2008 este imprimată plan, pe polimer.

  10. #10

    din pacate sau din fericire nu stiu cum sa spun au ajuns la mine acele bancnote, oricum organele competente se vor pronunta in cel mai scurt timp in legatura cu acei bani. Aveti mare grija de unde primiti bani si daca banuiti ceva legat de faptul ca nu ar fi in regula anuntati politia in cel mai scurt timp!!!

  11. #11
  12. #12
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3049

    am gasit si eu una

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  13. #13

    Si mie, mi.a fost refuzata o foaie de 200ron pe motiv ca i.a interzis seful ei, deoarece pot fi falsi…..I am zis „ok”si am plecat in alta parte……

  14. #14
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5039

    Eu am vazut din aia de 10 lei falsa.. E aproape identica cu originala si un neavizat nu si-ar da seama… Nu poti sa umbli cu lanterna cu ultraviolete la tine.. Pe unde m-am dus iarna asta.. aproape toti vanzatorii verificau bancnotele primite.. semn ca si-au luat multi teapa..

    Nu e vorba de versiuni este vorba de versiuni fake, ilegale.. care arata foarte ok .. Chiar glumeam cu cineva si ziceam ca ne-au fakuit chinezii banii.. si or fi venit prin vreun container milioane din China )

    Aia care au implatat in piata banii astia falsi au avut tupeu nu gluma.. Au profitat de perioada sarbatorilor de iarna..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  15. #15
    Senior Member
    Data de inscriere
     30-04-2008
    Locatie
     cv9
    Mesaje
    958

    Ba dar ati innebunit toti cu banii falsi, aia de 10 lei mai rosii sunt cei emisi in 2005, iar ceilalti sunt editie mai noua, 2008 am impresia. M-au disperat si aia la servici cu treaba asta, cine nu lucreaza cu banii crede ca sunt falsi, cine stie despre ce e vorba nu isi face probleme. Nu mai credeti toate aberatiile care apar pe net ca sunt falsi.

  16. #16

    Påi si a putu så dovedeascå cå e hårtie falså??? Romånisme de tot rahatul…dacå erati absolut obligatå så cumpårati de acolo ,ce se intåmpla??? Chiar n-au pic de respect pentru cetåtean?

  17. #17

    Bani pusi in circulatie de stat..

  18. #18
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3550

    Bancnotele de 100 lei sunt problema

  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4518

    ramasa si fara bani omul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.