Ford are o nouă conducere

Ford are o nouă conducere

1.389
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Americanii au numit ieri un nou preşedinte, responsabil de uzina de la Craiova, şi un nou director general, care să gestioneze vânzările de maşini pentru Ford România, aceasta fiind cea de-a doua schimbare la fabrică şi cea de-a şasea la divizia comercială a companiei de la venirea directă a constructorului pe piaţa locală în 2008. Cei doi vor fi direct responsabili de businessul de un miliard de euro rulat de Ford în România din vânzări şi producţie de maşini, dar şi de motoare. John Oldham Ford

 

Conducerea uzinei auto şi funcţia de preşedinte este preluată de John Oldham (foto dr. sus), după ce Jan Gijsen a fost numit director al Diviziei de Transformare Europeană în Producţie, Ford Europa.

 

Gijsen conduce uzina din 2010 şi sub mandatul său a fost lansat în producţie B-Max. Oldham a mai deţinut funcţia de  manager al Uzinei de Motoare în 2013, conducând o echipă de peste 1.000 de angajaţi, iar în 2015 a fost numit asistent director de producţie pentru Ford România.

 

Attila Szabó Ford

La conducerea diviziei de vânzări a fost numit Attila Szabó (foto dr. jos) în funcţia de director general, după ce fostul director, Valerio Brenciaglia, a fost numit director al Diviziei de relaţii cu clienţii în cadrul Ford Italia.

 

Attila Szabó s-a alăturat echipei globale Ford în 2001, iar în 2003 s-a alăturat echipei de vânzări ocupând mai multe funcţii, inclusiv director de vânzări flote al Ford Ungaria şi recent a condus una din cele mai mari echipe ale acestei divizii în calitate de manager preţuri, fiind responsabil pentru 10 pieţe europene, inclusiv Marea Britanie, Germania, Italia, Franţa şi Spania.

 

Sursa foto și text: Ziarul Financiar



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3057

    mda

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4505

    sa fie locuri de munca pt romani.asta conteaza

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.