Craiova: 80 de amenzi pentru treceri neregulamentare

Craiova: 80 de amenzi pentru treceri neregulamentare

832
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Polițiștii rutieri au constatat și aplicat 143 de sancțiuni contravenționale de peste 17.500 lei, dintre care 80 amenzi au fost aplicate pentru traversări neregulamentare.
Acțiunea a avut loc ieri și s-a urmărit prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere în care sunt implicați pietonii, mai ales situațiile în care aceștia traversează strada neregulamentar. 
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule și șapte permise de conducere.


7 COMENTARII

  1. #1

    Foarte bine! Sa-i mai disciplineze si pe pietoni.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     06-12-2015
    Mesaje
    86

    Foarte bine le face. Dar vad ca pe strazi e haos cu masinile, fiecare parcheaza unde vrea, cand vrea, si cum vrea. Nu conteaza ca este stationare, sau parcarea interzisa. Nu mai vorbesc de aia de le lasa in coltul intersesctie, pe treceri de pietoni, sau pe trotuare. Statiile de autobuz sunt de mult transformate in parcari, nimeni nu se mai sfieste sa opreasca si chiar sa parcheze acolo. In multe zone autobuzele sunt nevoite sa opreasca sin strada si sa blocheze circulatia pret de cateva secunde din cauza acestori idioti care au reusit cumva sa puna mana pe un carnet si acum se dau mari soferi.Se pare ca amenzile sunt mici si foarte putine date. Sunt zone unde zi de zi se parcheaza haotic in oras. Numai acolo sa stai si umplii visteria statului de bani, asta daca ai curaj sa te atingi de masinile celor cu cefe late, care fac ce vor pe strazi, si nu iti este frica ca ramai fara serviciu daca ai curaj sa-i trantesti o amenda. Cum sa dam fratilor inainte cad toti rahatii sunt corupti si cu ochii dupa spagi, cum. Mai prinde cate un amarat dasta sa-i tranteasca o amenda, cu o rabla inscrisa in bulgaria, sau una de acum 30 de ani in romania, si mai ard pietonii, ca cefele late daca ar traversa neregulamentar s-ar face ca nu-i vad. Tinta e populatia amarata ca in toate cazurile din aceasta tara. Despre ce vorbim fratilor !!!!

  3. #3

    Corect,corect,dar ce te faci când ai o singură zonă de traversat de la botanică până la Billa și treci pe unde RADPFL-ul a montat în spațiul verde dale de beton pentru ca tu să treci pe acolo și după regulamentul rutier asta e fapta sancționabilă ?!
    Că da , așa e , lipsește marcajul sau semaforul, dar acolo unde au pus gard (de sârmă) și l-au întrerupt cu dale de beton fără să facă marcaje , sau să pună semafoare este tot neregulamentar ? Vezi cazul spațiului verde din față de la Kaufland în Craiovița ! Păi omul dacă vede că nu are trecere de pietoni și tu ai pus dale , întrerupând spațiul verde, pe acolo îl momești să treacă și pe acolo va trece . Amenzile ălea sunt și cu astfel de contravenții. Sunt blocuri pe Spaniei sau pe Coculescu , de exemplu sau în altă parte unde ai trotuarul lângă bloc și parcarea peste stradă,trecerea de pietoni este la 300 m mai încolo, tu ce faci mergi 600 m până la mașină să treci pe zebră sau treci ca un contravenient ce te găsești ? Când suntem pietoni urâm șoferii ca sunt nesimțiți ,iar când urcam la volan întâlnim niște pietoni needucati ! Din care categorie facem parte și mai ales când ?

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5082

    In oras trebuie sa fii idiot sa accidentezi vreun pieton indiferent pe unde ar traversa. La o viteza de 40-50 km/h se pot evita 90% din zombi.. Chestia nasoala apare atunci cand soferii sunt neatenti ori calca pedala de acceleratie prea mult.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    360

    korect

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5083

    Si una peste alta.. Politistii au dat 80 de amenzi pentru treceri neregulamentare dar pe tiganul ala care a luat pe capota pe unul d’al lor alalteri l-au prins?.. L-au amendat pe ala ? ce i-au facut.. sau gaborilor le e frica de ciori?.. Stiam ca le e frica.. dar macar am pus inca o intrebare retorica..

    Ocupati-va ma nene de lucruri serioase si lasati-o mai usor cu mizilicurile..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4556

    periculos cu trecerile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.